28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μού ζητούν να φέρω τον Σάσα πίσω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Νικόλ Ελευθεριάδου φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» του ANT1 και τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε τόσο για την επαγγελματική της καριέρα όσο και για την προσωπική της ζωή και τον Σάσα Βεζένκοφ.

Σχετικά με το αν αν την ενοχλεί που αναφέρονται σε εκείνη ως “το κορίτσι του Βεζένκοφ”, αγνοώντας τις προσωπικές της επιτυχίες και προσδιορίζοντάς της μόνο ως σύντροφο κάποιου:

«Είναι κάτι το οποίο έχω δει άπειρες φορές. Με ενοχλεί σίγουρα γιατί καθορίζεις έναν άνθρωπο, είτε γυναίκα είτε άνδρα, από τις επιτυχίες του ή τι έχει καταφέρει. Υπάρχει μονίμως μία ίντριγκα και ένα κουτσομπολιό στα σάιτ, δεν βλέπουμε την ουσία και όσα έχει καταφέρει ο άλλος γιατί είναι πάνω απ’ όλα τα views».

Για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στις ΗΠΑ ώστε να είναι μαζί με τον σύντροφό της δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάνει τη συζήτηση αυτή και μεταξύ μας μιλάμε πολύ ανοιχτά για αυτά τα θέματα. Έχω ξεκαθαρίσει ότι την καριέρα μου δεν θα τη σταματούσα για τίποτα άλλο πέρα από το αν θα ήθελα εγώ. Για κανέναν άλλο δεν θα έβαζα τέλος σε κάτι που μου αρέσει, μόνο αν το θελήσω εγώ».

Για το διάστημα που οι δυο τους ήταν μακριά, αλλά και για το αν κάνουν σχέδια για το μέλλον: «Για να πω την αλήθεια πέρασε πολύ εύκολα η περίοδος που ήμασταν μακριά, γιατί είναι στην Ελλάδα τώρα. Θεωρώ πως αν όλα τα συναισθήματα είναι αληθινά, υπάρχει σεβασμός, εμπιστοσύνη και επικοινωνία, όλα μπορούν να συμβούν. Βέβαια κάνουμε σχέδια για το μέλλον, ποιος δεν κάνει με τον άνθρωπό του; Στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί πειρασμοί, το κινητό μόνο αν ανοίξεις θα δεις χίλια πρόσωπα αλλά το θέμα είναι τι νιώθεις».

Στο τέλος αποκάλυψε πως δεν τη φλερτάρουν έξω, αλλά της ζητούν να πείσει τον Βεζένκοφ να γυρίσει πίσω στον Ολυμπιακό: «Δεν με φλερτάρουν καθόλου, όχι. Τώρα που έχει γίνει και πιο γνωστό, μάλιστα, έρχονται και μου λένε “Πες στον Σάσα να γυρίσει”. Δεν νομίζω πως υπάρχουν περιθώρια για φλερτ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό