31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Οι οπαδοί της Μποταφόγκο… διώχνουν από την ομάδα τους πρώην «ερυθρόλευκο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Τικίνιο, έχει μπει στο «στόχαστρο» των οπαδών της Μποταφόγκο, εξαιτίας των αρνητικών αποτελεσμάτων του συλλόγου την τελευταία χρονική περίοδο. Λίγες μόλις ώρες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Αουρόρα από τη Βολιβία (1-1), για τη φάση των «16» του Copa Libertadores, το πράγμα… ξέφυγε!

Οπαδοί της Μποταφόγκο επισκέφθηκαν το γήπεδο της ομάδας, το βανδάλισαν με γκράφιτι και αμέτρητα μηνύματα κατά της διοίκησης, αλλά και ορισμένων παικτών. Μάλιστα, ο νο.1 «στόχος» ήταν ο Τικίνιο, ο οποίος έχασε πέναλτι στο εν λόγω παιχνίδι. Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ δέχθηκε άπειρα υβριστικά συνθήματα και του ζητήθηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον σύλλογο!

Το 2024 έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την Μποταφόγκο, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Ο Τικίνιο έχει σημειώσει μόλις 1 γκολ φέτος στη σεζόν, τη στιγμή που πέρυσι είχε καταφέρει να βρει δίχτυα 17 φορές. Ο Βραζιλιάνος είχε επιστρέψει στην πατρίδα του μετά από απουσία 7 χρόνων, έχοντας πάρει μεταγραφή από τον Ολυμπιακό για 1 εκατ. ευρώ.

Με τη φανέλα των Πειραιωτών ο Τικίνιο κατέγραψε 47 συμμετοχές και είχε ως απολογισμό 14 γκολ τη σεζόν 2021/22, ενώ παράλληλα κατέκτησε με το κλαμπ το Πρωτάθλημα Ελλάδας, με προπονητή, τότε, τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό