12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι ομάδες της Formula 1 θέλουν να αναβληθούν οι αλλαγές των κανονισμών του 2021

Ειδήσεις Ελλάδα

Από την πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεαστεί όλος ο πλανήτης με τις ομάδες της Formula 1 να ζητούν την αναβολή των αλλαγών των κανονισμών του 2021 κατά έναν χρόνο.1Οι υπεύθυνοι των ομάδων είχαν τις προηγούμενες ημέρες τηλεφωνική συνδιάσκεψη και όλες συμφώνησαν, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς της Ferrari, να αναβληθούν κατά έναν χρόνο οι αλλαγές, έτσι ώστε και το 2021 να ισχύουν οι φετινοί κανονισμοί.
Επίσης οι ομάδες συμφώνησαν να παγώσει η εξέλιξη του πλαισίου, των κιβωτίων ταχυτήτων και των αναρτήσεων έως τα τέλη του 2021. Έτσι οι ομάδες θα μπορούν να βελτιώσουν μόνο την αεροδυναμική των μονοθεσίων τους.2Οι ομάδες είναι επιφυλακτικές λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει για την φετινή σεζόν και αν τελικά αυτή διεξαχθεί. Έτσι δεν θέλουν να δαπανήσουν χρήματα για την ανάπτυξη ενός νέου μονοθεσίου, ειδικά αν δεν λάβουν φέτος τα χρήματα που λάμβαναν κανονικά αν γινόταν οι αγώνες.3Παράλληλα υπάρχει πάντα και η ανησυχία για μια οικονομική ύφεση που οι κατασκευαστές αυτοκινήτων και άλλοι χορηγοί θα μπορούσαν να απομακρύνουν την χρηματοδότηση τους από τις ομάδες.
Οι ομάδες θα έχουν τηλεδιάσκεψη σήμερα με τον Chase Carey, τον Ross Brawn και τον Jean Todt προκειμένου να συζητήσουν την πρότασή τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό