Home Αθλητικά Οι ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά

Ειδήσεις Ελλάδα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
23.12.2021 | 20:48

Ο Καμαρά πανηγυρίζει γκολ του στο ΟΦΗ – Άρης για το Κύπελλο Ελλάδας
ΙΝΤΙΜΕ

Ολοκληρώθηκε η φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και οκτώ ομάδες πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά. Δείτε ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στον θεσμό.

Την Πέμπτη (23/12) με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν και οι ρεβάνς της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι, είναι γνωστές πλέον οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών του θεσμού.

Ο Άρης επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο (3-1 στον πρώτο αγώνα) και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς μεταξύ του Βόλου και του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό (2-1 στο πρώτο ματς) και οι πράσινοι συνεχίζουν στα προημιτελικά. Η Λαμία πέρασε και από τη Νίκαια με 1-0 κόντρα στον Ιωνικό (2-0 στον πρώτο αγώνα) και πανηγύρισε την πρόκριση. Η ΑΕΚ, η οποία είχε επικρατήσει 4-0 της Κηφισιάς στο πρώτο ματς ήρθε ισόπαλη 1-1 στο Κρητικόπουλος.

Την Τετάρτη (22/12) την πρόκριση στην επόμενη φάση είχαν πάρει η Αναγέννηση Καρδίτσας απέναντι στον Άγιο Νικόλαο, ο Παναιτωλικός κόντρα στη Νίκη Βόλου, ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΛ και ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών: Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, Ολυμπιακός, Άρης, Παναθηναϊκός, Λαμία, ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των ρεβάνς:

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version