20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι οθόνες των Samsung Foldables θα λειτουργούν στα 120 Hz

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι οθόνες με τις οποίες θα είναι εξοπλισμένα τα Samsung Foldables θα έχουν συχνότητα λειτουργίας 120 Hz, σύμφωνα με τα διακινούνται online. Οι φήμες θέλουν αυτό να ισχύει για όλα τα foldables που θα παρουσιάσουν οι Κορεάτες το προσεχές διάστημα.

Οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας κάνουν λόγο τόσο για το Samsung Galaxy Z Fold 3 όσο και για το Galaxy Z Flip 3, τα οποία θα είναι εφοδιασμένα με οθόνες που θα προσφέρουν συχνότητα ανανέωσης στα 120 Hz. Μάλιστα, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι εκτός από τα 120 Hz θα υπάρχει και η τεχνολογία LTPO, με την οποία θα μπορεί να υπάρχει δυναμική απόκριση της οθόνης στο περιεχόμενο που προβάλλεται, έτσι ώστε να μην είναι απαραίτητη η λειτουργία στα 120 Hz, όταν για παράδειγμα διαβάζει κανείς ένα απλό κείμενο.

Η Samsung Display, που κατασκευάζει τα αντίστοιχα panels, προμηθεύει με οθόνες 120 Hz LTPO και άλλους κατασκευαστές που θα παρουσιάσουν αντίστοιχες προτάσεις στην κατηγορία των foldables. Εδώ γίνεται λόγος για τις προτάσεις των OPPO, Vivo, Xiaomi και Google.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό