30 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

«Οι νέοι ηθοποιοί να χτυπούν πόρτες χωρίς να πέσουν σε ένα κρεβάτι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Χάρη Ρώμα υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής Γκαράζ του Action 24 ο Ζήσης Ρούμπος, ο οποίος μεταξύ άλλων, μίλησε για την όμορφη σχέση που έχει με τους μαθητές του και αποκάλυψε τις συμβουλές που τους δίνει σχετικά με την πορεία τους στον χώρο της υποκριτικής:

«Εγώ συμβουλεύω τους μαθητές μου να έχουν σεμνότητα και ήθος. Αυτό με αφορά σαν δάσκαλο, για να βγουν πιο δυνατοί άνθρωποι στη ζωή και πιο χρήσιμοι. Αλλά αυτό που χρειάζεται μια τόσο δύσκολη δουλειά σαν κι αυτή, εκτός από το ταλέντο που πρέπει να το έχεις για να το εξελίξεις στην πορεία, είναι σίγουρα η τόλμη», είπε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο κανείς πρέπει να διαχειριστεί τις καταστάσεις για να πετύχει τον στόχο του χωρίς να κάνει πράγματα που δεν θέλει: 

«Πρέπει να τολμήσεις να κάνεις πράγματα που θα ξεπεράσεις αυτά που πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις, να υπερπηδήσεις τους φόβους σου και να τολμήσεις να χτυπήσεις πόρτες, χωρίς να πέσεις σε κάποιο κρεβάτι. Να χτυπήσεις την πόρτα και να πεις ότι είμαι αυτός και μπορώ!», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μετά από την μεγάλη πορεία του στον χώρο θέλει να μοιραστεί τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία του με τα νέα παιδιά. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό