20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οι νέες τάσεις στην αγορά αυτοκινήτου και στο leasing

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εκπομπή «07.00- 10.00» με τον Ανέστη Ντόκα και τη Μαρία Σμιλίδου, εμφανίστηκε o Κώστας Πετρούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος LEASEPLAN HELLAS.

O κ. Πετρούτσος σχολίασε πως «Η LEASEPLAN ALD είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην διαχείριση στόλων και υπηρεσιών βιώσιμης κινητικότητας, παρέχουμε όλο το πλαίσιο των υπηρεσιών από συντήρηση μέχρι διαχείριση ατυχήματος, έχουμε προχωρήσει από την ιδιοκτησία στην χρήση με ένα μηνιαίο μίσθωμα απολαμβάνεις όλες τις υπηρεσίες».

Στη συνέχεια ο κ. Πετρούτσος ανέφερε πως «Οι πελάτες μας πλέον είναι και ιδιώτες όχι μόνο εταιρικοί πελάτες, ο ευρωπαίος καταναλωτής έχει την κουλτούρα να μην έχει την ιδιοκτησία αλλά την χρήση του αυτοκινήτου, στην Ελλάδα όλο αυτό ξεκίνησε μέσα στην χρήση όταν οι τράπεζες μείωσαν τα δάνεια για τα αυτοκίνητα, σιγά σιγά ο ένας καταναλωτής φέρνει τον άλλο βλέποντας τα πλεονεκτήματα».

Τέλος ο κ. Πετρούτσος υποστήριξε πως «Οι βόρειες χώρες είναι μπροστά στην ηλεκτροκίνηση, σιγά σιγά και στην Ελλάδα το βλέπουμε, πηγαίνοντας στην μέθοδο του leasing δίνεις ένα ποσό και από εκεί και πέρα πληρώνεις για την απόσβεση του αυτοκινήτου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό