18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι «Μικρές Πατρίδες», της Μάρως Κουρή, ταξιδεύουν στην Σπάρτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα φωτογραφικό, βιωματικό εργαστήριο αυτοανακάλυψης σεμινάριο θα πραγματοποιήσει η Φωτογραφική Λέσχη Σπάρτης (Λε.Φω.Σ) το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Δεκεμβρίου, με την πολυβραβευμένη φωτορεπόρτερ και 4D Dream Photo coach, Μάρω Κουρή.

Τo 4D Dream Photo Coaching διευκολύνει τους ανθρώπους να έρθουν κοντά στον εαυτό τους μέσω των βιωματικών εργαστηρίων προσθέτοντας mindfulness και wellbeing, διαλογιστικές τεχνικές ώστε ο συμμετέχον διευκολύνεται να αναζητήσει και να εμβαθύνει μέσα του, ανακαλύπτοντας κομμάτια του εαυτού του κατά τη φωτογραφική διεργασία.

Πρόκειται για μια βαθιά βιωματική και πνευματική διεργασία, που με τα κατάλληλα εργαλεία – μοντέλα και μέσα σε μια σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας, στηρίζει τον άνθρωπο να ανακαλύψει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022: 10:00 – 15:00Εισαγωγή στο εργαστήριο – Εμψυχωτικές δράσεις 4D Dream PhotoCoaching – Φωτογράφιση στο Άγνωστο πεδίο της πόλης.Αποδοχή της Διαφορετικότητάς μας.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022: 10:00 – 14:30Αξιολόγηση των φωτογραφιών – Επιλογή – Edit – Δημιουργία πορτφόλιο.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:Tηλ.: 6937415187, Γιάννης Γκλέκαςκαι στα e-mails: [email protected], [email protected]

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Οργάνωση: Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης (ΛΕ.ΦΩ.Σ) – Μάρω Κουρή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό