31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Οι κόρες της Blake Lively είναι φανατικές Swifties και έχουν μία ξεχωριστή θέση στο Eras Tour

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Taylor Swift, η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι στενοί φίλοι εδώ και χρόνια.

Η Blake Lively και ο σύζυγός της Ryan Reynolds έδειξαν την υποστήριξή τους στη φίλη τους Taylor Swift, καθώς παρακολούθησαν την Τετάρτη το σόου του Eras Tour στην Ισπανία.

Η 36χρονη σταρ του «Gossip Girl» και ο 47χρονος ηθοποιός του The Proposal, εθεάθησαν στο VIP τμήμα του Estadio Santiago Bernabéu στη Μαδρίτη.

Μαζί τους ήταν και τρία μικρά κορίτσια που φαίνονταν να είναι οι κόρες τους, η James, εννέα ετών, η Inez, επτά ετών, και η Betty, τεσσάρων ετών.

Στα αποσπάσματα που μοιράστηκαν οι θαυμαστές της, η ηθοποιός φορούσε μια λευκή μπλούζα και ένα τζιν σορτσάκι. Την είδαμε να δίνει σε ένα από τα παιδιά ένα αναψυκτικό πριν από την έναρξη της συναυλίας.

Το ζευγάρι καλωσόρισε το τέταρτο παιδί του τον Φεβρουάριο του 2023, αλλά το όνομα της μικρότερης κόρης τους δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη δημόσια.

Η φιλία των Swift, Lively και Reynolds – Η σχέση της Taylor με τα παιδιά τους

Η Swift, η Lively και ο Reynolds είναι στενοί φίλοι εδώ και χρόνια.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα ο Reynolds μοιράστηκε ότι τελικά θα παρακολουθήσει την τρίωρη συναυλία κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Today with Hoda & Jenna.

«Είμαι έτοιμος να πάω στο σόου της Μαδρίτης. Αυτή θα είναι η πρώτη μου γιατί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήμουν παγιδευμένος σε δουλειές χωρίς σταματημό και αυτό είναι πρόβλημα», είπε και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου έχουν πάει σε πέντε από αυτές, πέντε ή έξι τώρα. Το λατρεύουν, έχουν εμμονή».

Η σχέση της οικογένειας με την τραγουδίστρια είναι τόσο στενή που η Taylor Swift έχει χρησιμοποιήσει ακόμα και τα ονόματα των θυγατέρων των Lively και Reynolds σε τραγούδια της. Συγκεκριμένα, στο κομμάτι «Betty» από το άλμπουμ Folklore του 2020 αναφέρονται τα ονόματα James, Inez και Betty. Ενώ στο άλμπουμ της Reputation του 2017 ακούγεται η φωνή της James στο τραγούδι «Gorgeous».

https://www.instagram.com/p/Cm7wYFcp-5K/

Ο Ryan είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι τα παιδιά τους δεν είχαν ιδέα ότι η Taylor ήταν διάσημη, αφού μεγάλωσαν μαζί της.

Παραδέχτηκε στον Sirius XM: «Νομίζω ότι αυτό που είναι πιο συναρπαστικό για αυτά είναι ότι για πολύ καιρό νόμιζαν ότι η Taylor είναι απλά σαν θεία, σαν φίλη της μαμάς και του μπαμπά που είναι πολύ, πολύ κοντά, σχεδόν οικογένεια. Και τότε πήγαν σε μια συναυλία μια μέρα και είπαν: “Ωχχχχχ, αυτό δεν είναι χόμπι”».

Πέρυσι η Blake και ο Ryan εθεάθησαν να παρακολουθούν έναν αγώνα των Kansas City Chiefs με τη Swift, για να υποστηρίξουν τον φίλο της Travis Kelce.

κεντρικής εικόνας: AP



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό