33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Οι κληρώσεις των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ποιοι θα είναι οι επόμενοι αντίπαλοι σε περίπτωση πρόκρισης

Με την βελγική Αντβέρπ κληρώθηκε να παιξει η ΑΕΚ στα play-offs του Champions League, αν περάσει το εμπόδιο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν 22 και 29 Αυγούστου. Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ρεβάνς, όπως έβγαλε η κληρωτίδα. Αν αποκλειστεί, θα μονομαχήσει στο Europa League με την ηττημένη του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας – Κοπεγχάγη.

Ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Μπράγκα – Μπάτσκα Τόπολα στα playoffs του Champions League, εφόσον αποκλείσει τη Μαρσέιγ στον τρίτο προκριματικό γύρο, όπως προέκυψε στην κλήρωση της Δευτέρας στη Νιόν. Σε περίπτωση αποκλεισμού από τη Μαρσέιγ, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει απευθείας στους ομίλους του Europa League βάσει του νέου φορμάτ της UEFA.

Ανοικτός και στρωμένος ο δρόμος του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Europa League, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκενκ. Με τη Σερβική Τσουκαρίτσκι θα παίξουν οι ερυθρόλευκοι, στις 24 Αυγούστου στο Φάληρο και μια εβδομάδα μετά στο Βελιγράδι ο επαναληπτικός. Εάν αποκλειστεί από την Γκενκ, θα αντιμετωπίσει στο Conference League τον νικητή του ζευγαριού Άντανα Ντεμίρσπορ-Όσιγεκ.

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε για την ίδια διοργάνωση με τον νικητή του ζευγαριού Ρόζενμποργκ-Χαρτς.

Ο Άρης τέλος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπεσίκτας-Νέφτσι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό