19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι κλήσεις Μανωλόπουλου για Βρετανία και Λευκορωσία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ομοσπονδιακός τεχνικής της Εθνικής Ανδρών, Σωτήρης Μανωλόπουλος, απηύθυνε πρόσκληση σε 16 παίκτες για την προετοιμασία ενόψει των δύο πρώτων αγώνων των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με τη Βρετανία (25/11, Νιούκαστλ) και τη Λευκορωσία (28/11, Θεσσαλονίκη).

Αξιοσημείωτο είναι πως για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια κλήθηκαν στην προετοιμασία, μεσούσης της σεζόν, παίκτες από τις δύο ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, κλήθηκαν οι Βασίλης Καββαδάς και Λεωνίδας Κασελάκης από τον Παναθηναϊκό και ο Μιχάλης Λούντζης από τον Ολυμπιακό, ενώ νέα πρόσωπα είναι οι Κωστής Γόντικας του Ιωνικού Νικαίας και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης της Λιετκαμπέλις.

Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (22/11) στο ΟΑΚΑ, ενώ η αναχώρηση για τη Μεγάλη Βρετανία είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της άλλης Τετάρτης (24/11) και η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη για το πρωί της Παρασκευής (26/11).

Οι υπόλοιποι παίκτες που κλήθηκαν για την προετοιμασία της Eθνικής Ανδρών είναι οι:

Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Δημήτρης Κατσίβελης (Περιστέρι), Χάρης Γιαννόπουλος (Προμηθέας), Λίνος Χρυσικόπουλος (Περιστέρι), Χρήστος Σαλούστρος (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Νίκος Ρογκαβόπουλος (Προμηθέας), Βασίλης Μουράτος (Λαύριο), Νίκος Χουγκάζ (Ιωνικός), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Γιάννης Κουζέλογλου (Ηρακλής).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό