18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι καλύτεροι οδηγοί για φέτος σύμφωνα με τα αφεντικά των ομάδων

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχουν περάσει 7 ημέρες από τότε που έπεσε η καρό σημαία στο τελευταίο GP της σεζόν και τα αφεντικά των ομάδων κλήθηκαν να ψηφίσουν για μία ακόμα χρονιά τους δέκα καλύτερους οδηγούς κατά τη γνώμη τους.
Το σύστημα βαθμολόγησης είναι ίδιο με αυτό των αγώνων, δηλαδή 25, 18, 15, 12, 10, 8, 6, 4, 2, 1, από την πρώτη μέχρι την δέκατη θέση, αντίστοιχα. Η ψηφοφορία ήταν μυστική και νικητής αναδείχθηκε φέτος ο Max Verstappen, συγκεντρώνοντας 188 βαθμούς. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Verstappen κατακτά τον συγκεκριμένο άτυπο τίτλο.1Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Lewis Hamilton με 174 βαθμούς, ενώ στη τρίτη ο Lando Norris με 100 βαθμούς. Ακολούθησε ο Carlos Sainz με 70 βαθμούς, με την πεντάδα να την κλείνει ο Fernando Alonso με 63 βαθμούς.2Αναλυτικά:
Max Verstappen (Red Bull): 188 βαθμοί
Lewis Hamilton (Mercedes): 174 βαθμοί
Lando Norris (McLaren): 100 βαθμοί
Carlos Sainz (Ferrari): 70 βαθμοί
Fernando Alonso (Alpine): 63 βαθμοί
Charles Leclerc (Ferrari): 58 βαθμοί
Pierre Gasly (AlphaTauri): 56 βαθμοί
George Russell (Williams): 44 βαθμοί
Valtteri Bottas (Mercedes): 43 βαθμοί
Esteban Ocon (Alpine): 41 βαθμοί

Τα αφεντικά που συμμετείχαν στη φετινή ψηφοφορία ήταν οι: Toto Wolff (Mercedes), Christian Horner (Red Bull), Andreas Seidl (McLaren), Laurent Rossi (Alpine), Otmar Szafnauer (Aston Martin), Fred Vasseur (Alfa Romeo), Franz Tost (AlphaTauri), Jost Capito (Williams) και Gunther Steiner (Haas). Να σημειωθεί πως στη ψηφοφορία δεν πήρε μέρος ο Mattia Binotto της Ferrari.
Συμφωνείς με τις επιλογές τους;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό