27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι καλύτερες αδιάβροχες mascara για έντονο βλέμμα ακόμα και μετά από «βουτιά» στη θάλασσα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε ανάγκη από waterproof καλλυντικά τα οποία δε θα λιώνουν στους 35+ βαθμούς.

Ας είμαστε ειλικρινείς, όλες θέλουμε μακριές, πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες. Και η mascara είναι το beauty item που μπορεί να μας βοηθήσει να το πετύχουμε. Είναι το προϊόν που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου -και ειδικά την περιοχή των ματιών-, ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Παρόλα αυτά, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Να βρεις, δηλαδή, τη σωστή mascara… Πολλές δημιουργούν «κομπάκια» πάνω στις βλεφαρίδες, τα οποία μετά από λίγη ώρα εφαρμογής τους πέφτουν επάνω στα «μήλα» και δημιουργούν μουντζούρες, κάνοντας το μακιγιάζ να μην δείχνει τόσο κολακευτικό.

Gigi Hadid: Βρήκε το τέλειο ρουζ για το «sunkisser makeup» που κοστίζει κάτω από 15€

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να βρεις την κατάλληλη mascara η οποία θα αφήνει τόση ποσότητα όσο χρειάζεται επάνω στις βλεφαρίδες, αλλά θα δημιουργεί παράλληλα και τον επιθυμητό όγκο. Τους καλοκαιρινούς μήνες το «κλειδί» βρίσκεται στην αδιάβροχη mascara.

Τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε ανάγκη από καλλυντικά τα οποία δε θα λιώνουν στους 35+ βαθμούς.

Η αδιάβροχη mascara θα διατηρήσει τις βλεφαρίδες σου, μακριές και πυκνές χωρίς να μουτζουρωθείς (#pandaeyes) ακόμα και τώρα που ο υδράργυρος έχει «χτυπήσει» κόκκινο. Επίσης, αν είσαι καλεσμένη σε beach parties, θέλεις μία mascara η οποία θα είναι waterproof και θα παραμείνει αναλλοίωτη ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες (θαλασσινό νερό, χλώριο πισίνας, υψηλές θερμοκρασίες κλπ).

Κοντά μαλλιά: 4 stylish χτενίσματα που θα ανανεώσουν το κλασικό bob cut σου

Τα αδιάβροχα προϊόντα είναι τα essentials του καλοκαιριού

Είτε έχεις κανονίσει να πας διακοπές σε κάποιο νησί, είτε βρίσκεσαι στην πόλη τα αδιάβροχα προϊόντα πρέπει να έχουν σταθερή θέση στο νεσεσέρ σου γιατί πολύ απλά δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ. Ξεκίνα, λοιπόν, με μία waterproof mascara και θα μας θυμηθείς.

Μην φεύγεις! Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και δες τον οδηγό αγοράς που έχουμε ετοιμάσει για εσένα. Έχουν έντονο χρώμα μεγάλης διάρκειας και χαρίζουν στις βλεφαρίδες την τέλεια καμπύλη για ακαταμάχητο βλέμμα.

Shopping time:

LANCÔME, HYPNOSE WATERPROOF BLACK MASCARA 

MAC COSMETICS, MACKSTACK WATERPROOF

SEPHORA COLLECTION, BADGAL BANG WATERPROOF MASCARA 

L’OREAL PARIS, FALSE LASH BAMBI MASCARA

MAYBELLINE, LASH SENSATIONAL WATERPROOF  MASCARA BLACK

KIKO, UNFORGETTABLE WATERPROOF MASCARA 

Hey blondies! 4 hot καλοκαιρινά μακιγιάζ που ταιριάζουν τέλεια σε ξανθές

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό