26.3 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Οι Ιταλοί στοχεύουν στον Θωμά Στρακόσα – Κόντρα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Φιορεντίνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ιταλική εφημερίδα «La Nazione», ανέφερε σε δημοσίευμά της πως η Φιορεντίνα κινείται για τον Θωμά Στρακόσα, τον οποίο έχει στο στόχαστρο η ΑΕΚ. Οι «Βιόλα» θέλουν να αντικαταστήσουν τον Τερατσιάνο και τον Κρίστενσεν, έχοντας τρία ονόματα στην λίστα τους. Μάλιστα, σκοπεύουν να «κλείσουν» τουλάχιστον ένα από αυτά, με τα άλλα δύο να είναι αυτά των Εμίλ Αουντέρο (Σαμπντόρια) και Ζουάν Μούσο (Αταλάντα).

Από την μεριά της ΑΕΚ, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με ιδιοκτήτη τον Μάριο Ηλιόπουλο και θέλει να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο ορισμένες θέσεις. Μία από αυτές που υπέδειξε ο προπονητής της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα, είναι εκείνη του τερματοφύλακα και για αυτό κοιτάζει τον Αλβανό πορτίερο. Ο Στρακόσα ανήκει στην Μπρεντφορντ και κοστολογείται στα 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά σύμφωνα με τους Ιταλούς, η αγγλική ομάδα ζητάει 4 εκατομμύρια για να τον αποδεσμεύσει.

Ωστόσο, η αλβανική «Panorama» αναφέρει πως ο μάνατζερ του 29χρονου βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ, με τον κίπερ να δείχνει θετικός στο να αγωνιστεί με τα κιτρινόμαυρα από την νέα σεζόν. Νέα άρθρα από την Ιταλία όμως, φέρνουν τα… πάνω κάτω. Η «Corriere dello Sport» γράφει σε δικό της ρεπορτάζ πως το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα έχει γίνει αντιληπτό από την Μπρέντφορντ και για αυτό εκείνη έβαλε… οριστική ταμπέλα στον Στρακόσα, έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό