27.9 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Οι Ισραηλινοί χλευάζουν τη Χεζμπολάχ στα social

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Χεζμπολάχ δηλώνει πως η πρώτη φάση της επίθεσής της στέφθηκε από «απόλυτη επιτυχία» και διαμηνύει πως ετοιμάζεται για τη δεύτερη, την ώρα που και οι Χούθι όπως όλα δείχνουν οργανώνουν το δικό τους πλήγμα. Αν ωστόσο στόχος των πληρεξουσίων του Ιράν ήταν να τρομοκρατήσουν τους Ισραηλινούς, δεν το πέτυχαν.

Δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες από παραλίες του Ισραήλ, που αποδεικνύουν ότι οι κάτοικοι της χώρας – έχοντας πια μάθει να ζουν με τον πόλεμο – συνεχίζουν κανονικά την καθημερινότητά τους.

Σε αναρτήσεις τους στα social media αρκετοί Ισραηλινοί χλευάζουν τη Χεζμπολάχ για το χτύπημά της, επισημαίνοντας ότι κατέφερε στην πραγματικότητα ύστερα από έναν μήνα προετοιμασίας να χτυπήσει μόνο … κοτέτσια.

After weeks of planning, #Hezbollah could only kill a few chickens with rockets in response to losing their top commanders:))

Even among terrorists, you Hezbollah members are the most foolish#Lebanon #Israel pic.twitter.com/luFlf9Hb11

— ✺Yaar – يار ‌‌دبستانی️ (@YaarDabestaani) August 25, 2024

Ακόμη και Λιβανέζοι τρολάρουν τη Χεζμπολάχ.

The Lebanese mocked Hezbollah for their incredible fire power pic.twitter.com/IJzdR4Csmj

— Hamas Atrocities (@HamasAtrocities) August 25, 2024

Και τα KFC έγιναν… HFC με το πρόσωπο… του Νασράλα.

Τι λέει η Χεζμπολάχ για τον χρόνο και την έκταση της επίθεσης

Για «πολιτικούς λόγους» καθυστέρησε  η απάντηση της Χεζμπολάχ προς το Ισραήλ για τον φόνο του στρατιωτικού διοικητή της, Φουάντ Σουκρ στην Βηρυτό, ανέφερε αξιωματούχος της οργάνωσης.  Κυρίως λόγω των συνεχιζόμενων συνομιλιών για  συμφωνία εκεχειρίας στον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας και την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων, διευκρίνισε.

Ο αξιωματούχος, σε γραπτές του δηλώσεις που διένειμε στον Τύπο, επεσήμανε ότι η Χεζμπολάχ «εργάστηκε» ώστε να διασφαλίσει πως η απάντησή της στον φόνο του  Σουκρ στις 30 Ιουλίου δεν θα προκαλέσει ευρείας κλίμακας πόλεμο.

Χεζμπολάχ: Για πολιτικούς λόγους καθυστέρησε η απάντηση στο Ισραήλ



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό