29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Οι θαυμαστές της κατηγορούν τη Λάνα Ντελ Ρέι για «προδοσία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Έξαλλη είναι τις τελευταίες ώρες οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ με την κολλητή της φίλη, Λάνα Ντελ Ρέι. Ο λόγος “ακούει” στο όνομα Κιμ Καρντάσιαν, αφού το γεγονός που τους εξόργισε τόσο πολύ είναι η μεγάλη οικειότητα που έδειξαν μεταξύ τους στο Met Gala. 

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο τους έκαναν μαζί δηλώσεις στην κάμερα της Vogue, κάνοντας μάλιστα και χιούμορ. Αυτό ενόχλησε τους φαν της Τέιλορ Σουίφτ, αφού ως γνωστόν η Λάνα Ντελ Ρέι είναι η κολλητή της και η Κιμ η… “εχθρός” της, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν διαμάχη. Δεν μπορούσαν, λοιπόν, να ανεχτούν ότι οι δυο τους πόζαραν μαζί κι έκαναν πλάκα μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μιλήσουν στα κοινωνικά δίκτυα ακόμα και για “προδοσία” της Λάνα προς την Τέιλορ. 

Που οφείλεται η διαμάχη της Τέιλορ Σουίφτ με την Κιμ Καρντάσιαν 

Όλα άρχισαν το 2016, όταν σε ένα κομμάτι του ο Κάνιε Γουέστ αναφέρονταν οι στίχοι πώς αυτός και η Τέιλορ Σουίφτ «μπορεί να κάνουν ακόμα σεξ» επειδή «έκανε αυτή τη σκ*λα διάσημη».

Η Τέιλορ Σουίφτ, προφανώς αντέδρασε και τότε η Κιμ έδωσε στη δημοσιότητα ένα τηλεφώνημα με την τραγουδίστρια στο οποίο φέρεται να έδωσε την έγκρισή της, το οποίο, όμως όπως ισχυρίστηκε η Τέιλορ, «καταγράφηκε παράνομα».

Ως… αντίποινα μάλιστα, το επόμενο διάστημα μέσα απο τα τραγούδια της αναφερόνταν με όχι και τόσο “γλυκό” τρόπο στην Κιμ με πιο πρόσφατο το κομμάτι «thanK you aIMe», όπου τραγουδά για έναν «μπρονζέ, μαυρισμένο με σπρέι» νταή που η μαμά της «εύχεται να ήταν νεκρή».

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του κομματιού, η Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel αλλά απέφυγε να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό