20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τη Κέιτ Μίντλετον και τον Πρίγκιπα Ουλίμιαμ στην 6η σεζόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν και πολλοί πίστευαν ότι το «The Crown» θα απέφευγε εντελώς την ενήλικη ζωή των Ουίλιαμ και Χάρι, καθώς ο δημιουργός της σειράς Πίτερ Μόργκαν είχε αρχικά ορίσει ότι η σειρά θα τελείωνε μετά την πέμπτη σεζόν με το κλείσιμο της δεκαετίας του 1990, τα δεδομένα άλλαξαν και η σειρά θα συνεχίσει με αναφορές της δεκαετίας του 2000 και μια πολυαναμενόμενη έκτη και τελευταία σεζόν.

Οι δημιουργοί της σειρά του Netflix «The Crown» (Το Στέμμα) αποκάλυψαν τους ηθοποιούς που θα υποδυθούν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον στην 6η σεζόν.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail οι δύο ηθοποιοί που έχουν επιλεγεί για τον ρόλο του νεαρού Πρίγκιπα είναι ο 16χρονος Rufus Kampa και ο 21χρονος Ed McVey. Όσον αφορά τον ρόλο της Κέιτ Μίντλετον θα τον υποδυθεί η Meg Bellamy.

Η 5η σεζόν του «The Crown» έχει προγραμματιστεί να προβληθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο και θα περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο καστ όπως η Imelda Staunton ως Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Jonathan Pryce ως Πρίγκιπας Φίλιππος, η Lesley Manville ως Πριγκίπισσα Margaret, ο Dominic West ως Πρίγκιπας Κάρολος, η Elizabeth Debicki ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Olivia Williams ως Camilla Parker Bowles. Ο Jonny Lee Miller θα εμφανιστεί επίσης ως πρωθυπουργός John Major.

Netflix: Έρχεται το σουηδικό «The Crown»Το σουηδικό κοινό αποκτά το δικό του «The Crown», με πρωταγωνιστή τον βασιλιά Κάρολο ΙΣΤ ́ Γουσταύου (Carl XVI Gustaf).

To πρότζεκτ έχει προσωρινό τίτλο «Monarki» και ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Θα προβληθεί προς τα τέλη του χρόνου καθώς τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με το tatler.

Από την πλευρά της η βασιλική οικογένεια έχει αποδοκιμάσει την σειρά που γράφει η Σουηδέζα συγγραφέας και σεναριογράφος τηλεοπτικών σειρών, Άσα Λαντζ.

«Η ιστορία του βασιλιά μας είναι διαφορετική. Δεν μεγάλωσε με την προσοχή του κόσμου στραμμένη πάνω του, αλλά η ζωή του είναι εξίσου δραματική και συναρπαστική. Και εντελώς άγνωστη σε πολλούς από εμάς», είπε η Λαντζ στο Variety.

Ο βασιλιάς Κάρολος ΙΣΤ ́ Γουσταύος ανέβηκε στο θρόνο σε ηλικία 27 ετών, μετά τον θάνατο του παππού του. Ήταν μόλις επτά ετών όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα του σε αεροπορικό δυστύχημα και στο παρελθόν είχε μιλήσει για το πόσο δύσκολα ήταν χωρίς την πατρική φιγούρα.

Το 2010 το βιβλίο «The Reluctant Monarch» έφερε στο φως την άγνωστη και πλούσια ερωτική ζωή του με εκείνον να απαντά πως «έγιναν πριν από πολλά χρόνια»…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό