26 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι ζωδιακές προβλέψεις από την Αθηνά Βαγενά: 4 Ζώδια βιώνουν προδοσίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέρα σκοτεινή, και ιδιαίτερα συναισθηματική αφού σήμερα κορυφώνεται η Σεληνιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Ιχθύ, η οποία κατακλύζει το συναισθηματικό μας κόσμο με ένταση ενώ δεν λείπουν οι αυταπάτες, οι προδοσίες, οι συγχύσεις και η θολούρα που καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολο το σκηνικό της ημέρας. Αποφύγετε σήμερα τολμηρές αποφάσεις, σημαντικές αλλαγές, αντιθέτως αξιοποιείστε την ενέργεια της ημέρας για δημιουργική και καλλιτεχνική έκφραση!

Τα 4 Ζώδια που έρχονται αντιμέτωπο με σημαντικές εξελίξεις είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί 20-25 του μήνα του ζωδίου τους!

Κριός – Μέρα με έντονο παρασκήνιο και δυνατά συναισθήματα

Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που σχηματίζεται σήμερα στο ζώδιο του Ιχθύ, σε ωθεί να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου και να αντιμετωπίσεις κρυφές φοβίες και ανασφάλειες. Σήμερα, είναι σημαντικό να αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις, ειδικά αν νιώθεις ότι κάτι σε πνίγει συναισθηματικά. Το περιβάλλον γύρω σου ίσως φαίνεται φορτισμένο, γι’ αυτό πρόσεξε τις εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες, άλλωστε έκδηλο είναι το παρασκήνιο, η ίντριγκα, η δολοπλοκία γύρω σου αυτό το διάστημα – προσοχή στις κακοτοπιές-! Τόλμησε να κάνεις μια ειλικρινή κουβέντα με τον εαυτό σου, να αφήσεις πίσω ό,τι σε βαραίνει και να αποδεχτείς τις εσωτερικές αλλαγές που συμβαίνουν. Σήμερα είναι μια ευκαιρία για συναισθηματική κάθαρση.

Ταύρος – Παρέμεινε αυθεντικός

Σήμερα Τετάρτη σχηματίζεται η Μερική Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Ιχθύ και στο επίκεντρο έρχονται θέματα σχέσεων και φιλίας, όπου τώρα βγαίνει στην επιφάνεια ό,τι κρυφό ή ανείπωτο υπάρχει. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να επαναξιολογήσεις τις σχέσεις σου και να δεις ποιοι είναι οι αληθινοί σύμμαχοί σου. Απόφυγε σήμερα τις σκληρές κριτικές ή τις ακραίες αποφάσεις. Αντίθετα, τόλμησε να ανοίξεις την καρδιά σου και να μιλήσεις ανοιχτά για τα συναισθήματά σου. Η αυθεντικότητα είναι το κλειδί για να βρεις ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Δίδυμοι – Επαγγελματικές προκλήσεις

Η Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ιχθύ επηρεάζει στενά το ζώδιο σου πολύ περισσότερο αν είσαι γεννημένος από τις 20-25 Ιουνίου! Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν αρκετά γεγονότα που σε αποδιοργανώνουν, σε κάνουν να βρίσκεσαι σε στασιμότητα , και προβληματίζεσαι σχετικά με την εξέλιξη της καριέρας και τις φιλοδοξίες σου. Πρόσεξε τις εντάσεις με συναδέλφους ή ανώτερους, καθώς η μέρα μπορεί να φέρει υπερβολικές αντιδράσεις. Απόφυγε την παρορμητικότητα και τις γρήγορες αποφάσεις δεν είναι κατάλληλο διάστημα για αλλαγές σημαντικές. Τόλμησε να δεις τα μακροπρόθεσμα πλάνα σου πιο προσγειωμένα και να αναζητήσεις τρόπους να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου.

Καρκίνος – Μία νέα οπτική των πραγμάτων

Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που σχηματίζεται σήμερα στον Ιχθύ σε καλεί να αναθεωρήσεις τις πεποιθήσεις και τα μακροπρόθεσμα όνειρά σου. Πρόσεξε σήμερα τις συζητήσεις γύρω από ιδεολογικά ή φιλοσοφικά θέματα, καθώς ίσως οδηγήσουν σε έντονες διαφωνίες. Μην αποφεύγεις τις διαφορετικές απόψεις, αλλά απόφυγε την τάση να πιέζεις τους άλλους να συμφωνήσουν μαζί σου. Τόλμησε να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, είτε μέσα από μια νέα γνώση είτε από μια διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα. Άφησε τον εαυτό σου ανοιχτό σε νέα μονοπάτια, άλλωστε συνειδητοποιείς ότι κάποιες παλιές τακτικές ή και πεποιθήσεις, δεν οδήγησαν κάπου!

Λέων – Ψυχολογικές και Οικονομικές αναμοχλεύσεις

Σε αναμετρήσεις με το παρελθόν σου είσαι σήμερα Τετάρτη που κορυφώνεται η Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ιχθύ! Είναι φανερό ότι έρχονται στην επιφάνεια οικονομικά και ψυχολογικά ζητήματα, που σου προκαλούν ανασφάλειες και ένταση. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρισκάρεις οικονομικά θέματα ή να κάνεις συναισθηματικές υπερβολές στις σχέσεις σου. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να δώσει άμεσες λύσεις σε ζητήματα που χρειάζονται χρόνο. Τόλμησε, όμως, να δεις τις βαθιές επιθυμίες και ανάγκες σου με ειλικρίνεια. Αντιμετώπισε τους φόβους σου και βρες τρόπους να απελευθερωθείς από ό,τι σε βαραίνει. Η μέρα αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις ένα σημαντικό βήμα για να απελευθερωθείς από κάτι που βάραινε εδώ και καιρό τον ψυχισμό σου!

Παρθένος – Διαψεύσεις στις σχέσεις

Φίλε μου Παρθένε, η Μερική Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύες που γίνεται σήμερα επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ζητώντας σου να δεις κατάματα την αλήθεια και το νέο πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί γύρω σου . Πρόσεξε τις υπερβολές ή τις συναισθηματικές αντιδράσεις μην είσαι τόσο επιρρεπής από τις διαθέσεις των άλλων γιατί θα διαψευστούν οι προσδοκίες σου! Η μέρα μπορεί να φέρει σημαντικές αποκαλύψεις που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις βαθύτερα τις ανάγκες σου και να κάνεις αλλαγές που θα φέρουν ισορροπία στην ζωή σου! Η δύσκολη συνειδητοποίηση της ημέρας είναι ότι δεν μπορείς να έχεις κοινή πορεία με κάποια άτομα που είχες κάνει όνειρα μαζί!

Ζυγός – Αγκάλιασε τον εαυτό σου με αγάπη

Η Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ιχθύ που γίνεται σήμερα, σε κάνει να βρίσκεσαι αρκετά αποδυναμωμένος και κουρασμένος ψυχικά και σωματικά, με επιβεβλημένη την ανάγκη σου να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου! Πρόσεξε τη σωματική και ψυχική σου ευεξία, καθώς η μέρα μπορεί να φέρει ένταση και στρες ενώ είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε διατροφικές ατασθαλίες προκειμένου να γεμίσεις τα συναισθηματικά σου κενά. Αντίθετα, τόλμησε να κάνεις μικρές αλλαγές στη ρουτίνα σου που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σου. Η έμφαση στην αυτοφροντίδα σήμερα μπορεί να σου φέρει πολύτιμα αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

Σκορπιός – Εκπλήξεις στο προσκήνιο

Φίλε μου Σκορπιέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Ιχθύ ενεργοποιεί τον τομέα της δημιουργικότητας και του έρωτα, φέρνοντας στην επιφάνεια βαθιές επιθυμίες και συναισθήματα. Πρόσεξε τις υπερβολικές αντιδράσεις σε ερωτικές σχέσεις ή σε δημιουργικά έργα, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε επιπολαιότητες. Απόφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις ή την ανάγκη να τα κάνεις όλα τέλεια. Τόλμησε να αφεθείς στη ροή των πραγμάτων και να απολαύσεις τη δημιουργικότητα και τη χαρά της στιγμής. Μια νέα έμπνευση, ένας νέος έρωτας, μία ευχάριστη πλοκή μπορεί να έρθει ξαφνικά και να σε εκπλήξει ευχάριστα.

Τοξότης – Συναισθηματικά μπερδέματα

Η Μερική Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύες επηρεάζει την οικογένεια και το σπίτι σου, φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που ίσως χρειάζονται επίλυση και συνδέονται άμεσα με το παρελθόν σου φίλε μου Τοξότη. Κάποιες εντάσεις με οικεία πρόσωπα θα είναι αναπόφευκτες , απόφυγε όμως τις ακραίες αντιδράσεις και μην μεγαλοποιείς κάποια πράγματα. Μην αφήνεις τα συναισθήματα να κυριαρχούν στις αποφάσεις σου. Αντίθετα, τόλμησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν με καθαρό βλέμμα και να αναζητήσεις λύσεις που θα φέρουν αρμονία στο περιβάλλον σου. Είναι καλή στιγμή για να θέσεις νέες βάσεις στην οικογενειακή σου ζωή.

Αιγόκερως – Αξιοποιείσαι την έμπνευση και την εκφραστικότητα

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη κορυφώνεται η Έκλειψη Σελήνης στον Ιχθύ η οποία και επηρεάζει τον τρόπο σκέψης, έκφρασης και επικοινωνίας σου , φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα που καλείσαι να δεις και να αποφασίσεις. Πρόσεξε τις παρεξηγήσεις ή τις υπερβολές στη συμπεριφορά σου, καθώς η μέρα μπορεί να φέρει λεκτικές συγκρούσεις. Απόφυγε να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα ή να πιέσεις τους άλλους να συμφωνήσουν μαζί σου. Αντίθετα, τόλμησε να εκφράσεις τις σκέψεις σου με ειλικρίνεια και συναίσθημα και να αναζητήσεις λύσεις μέσω του διαλόγου. Η έμπνευση και η εκφραστικότητα αποτελούν τα κλειδιά της επιτυχίας σου!

Υδροχόος – Οι ανασφάλειες κάνουν «πάρτι»!

Η Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ιχθύ επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας στην επιφάνεια ανησυχίες για τα υλικά και τα συναισθηματικά σου αποθέματα. Πρόσεξε τις οικονομικές αποφάσεις που παίρνεις σήμερα και απόφυγε τα ρίσκα. Η μέρα είναι ακατάλληλη για νέα τολμηρά οικονομικά σχέδια, επενδύσεις ή και αγορές! Ακόμα και σε συναισθηματικό πλαίσιο, φαίνεται ότι βρίσκεσαι σε μία διαδικασία αξιολόγησης, προσπαθώντας να δεις τι ακριβώς θες για το αύριο! Σήμερα όμως δεν μπορείς να δεις ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις με αποτέλεσμα να φουντώνουν για τα καλά οι ανασφάλειές σου!

Ιχθύς – Προσοχή στις παγίδες

Φίλε μου ιχθύ σήμερα σχηματίζεται η Μερική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου επηρεάζοντας κυρίως τον εσωτερικό σου κόσμο και τις προσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα, μπορεί να νιώσεις φόρτιση γιατί καλείσαι να αντιμετωπίσεις βαθιές επιθυμίες ή φόβους που είχες κρύψει. Πρόσεξε την τάση να υπερβάλλεις ή να βλέπεις τα πράγματα πιο δραματικά απ’ ό,τι είναι. Απόφυγε να πάρεις μεγάλες αποφάσεις που βασίζονται σε στιγμιαία συναισθήματα, καθώς η επιρροή της Έκλειψης μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.Η μέρα είναι ιδανική για να τολμήσεις μια ειλικρινή ανασκόπηση του εαυτού σου και των σχέσεων σου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό