26 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Οι ζωδιακές προβλέψεις από την Αθηνά Βαγενά: 3 ζώδια ξεπερνούν εμπόδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία ευχάριστη και δημιουργική Τετάρτη ανοίγεται μπροστά μας. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, διεγείρει τις ευαισθησίες μας και είμαστε πιο τρυφεροί αλλά και ανοιχτοί να εκφράσουμε τα βαθύτερα ζητούμενα της ψυχής μας. Το σημερινό τρίγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς καθιστά την ημέρα ιδανική για θεμελίωση σχεδίων, σταθεροποίηση συμφωνιών και επίλυση ζητημάτων που αποτελούσαν ένα σημαντικό εμπόδιο!

Με οδηγό το ένστικτο, μπορούμε αυτή την ημέρα να συγκροτήσουμε τις υποθέσεις μας. Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και δευτερευόντως οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι!

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:

Κριός- Λύσεις σε επαγγελματικά – οικονομικά!

Δεν σου είναι ιδιαίτερα εύκολο να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου και είναι σπάνιες οι στιγμές που παρασύρεσαι από το κύμα ευαισθησίας αγαπητέ μου Κριέ. Για σήμερα Τετάρτη είναι ενισχυμένο το ένστικτο αλλά και η συγκίνησή σου, αφήνεσαι στα προστάγματα της καρδιάς σου και ακολουθείς την διαίσθησή σου και αυτό είναι κάτι που δεν σε βρίσκει χαμένο, αλλά κερδισμένο! Με το τρίγωνο Ερμή/Κρόνου δίνονται λύσεις σε επαγγελματικά – οικογενειακά , ξεπερνάς ένα πρόβλημα και συγκροτείται! Το τετράγωνο Αφροδίτης/Β. Δεσμού, σου δίνει το μήνυμα ότι ίσως η ανάγκη σου για ελευθερία, στέκεται εμπόδιο στην ουσιαστική σου δέσμευση με έναν άνθρωπο

Ταύρος – Νέα σχέδια για το καλοκαίρι

Σήμερα πλημυρίζεις από συναίσθημα και καταστρώνεις πολλά σχέδια για την πορεία σου! Έχεις όνειρα, ιδανικά, σχέδια που ζητάς με κάθε τρόπο να εκπληρωθούν και αυτή την Τετάρτη μπορώ να σου τάξω, ότι ναι θα κάνεις ουσιαστικά βήματα για να δεις κάποια όνειρα να γίνονται πράξη! Το Τρίγωνο Ερμή/ Κρόνου είναι μία άκρως θετική όψη για σένα που εκφράζει ότι αυτή την ημέρα δέχεσαι υποστήριξη στα σχέδιά σου, ότι έχεις φιλίες και ανθρώπους που πραγματικά αποτελούν την «βάση» που σε στηρίζει σημαντικά! Καταφέρνεις όμως και συγκροτείς , οργανώνεις και προχωράς προσωπικά σχέδια και επιθυμίες.

Δίδυμοι – Προχωρούν οικονομικά συμφωνητικά

Με στόχους και με όραμα ξεκινάς αυτή την Τετάρτη φίλε μου Δίδυμε. Ο Κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής, από το ζώδιο του Καρκίνου, εστιάζει το μυαλό, τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σου στα οικονομικά. Το τρίγωνο του με τον Κρόνο από την κορυφή του ωροσκοπίου σου, εκφράζει ότι η μέρα είναι άκρως κατάλληλη για να προχωρήσουν οικονομικά συμφωνητικά, αλλά και να κάνεις συζητήσεις για χρήματα, που θα στεφθούν με επιτυχία. Παράλληλα η μέρα είναι ευεργετική για να κάνεις ένα πλάνο, των εσόδων, εξόδων σου και να θέσεις κάποιους στόχους!

Καρκίνος – Σημαντικές επιτυχίες

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε ανεβάζει πολύ φίλε μου Καρκίνε. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, βελτιώνει την διάθεσή σου, είσαι αισιόδοξος, δέχεσαι χαρούμενα νέα, αλλά και είσαι πρόθυμος και ανοιχτός σε κάθε νέα προσλαμβάνουσα. Το τυχερό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή από το ζώδιο σου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, σε κατοχυρώνει σημαντικά σε αποφάσεις, συμφωνίες, έγγραφα, εκπαιδευτικά προγράμματα, και προγραμματισμό διακοπών. Παράλληλα αυτή την ημέρα, ωριμάζουν και μέσα σου σχέδια και αποφάσεις που η εφαρμογή τους, θα φέρει στην ζωή σου λύση σε φλέγοντα ζητήματά σου!

Λέων – Τακτοποιείς οφειλές

Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος και ευσυγκίνητος αυτή την ημέρα αγαπητέ μου Λέοντα. Το ένστικτό σου είναι αρκετά ισχυρό, όμως παρασύρεσαι από την δύνη των συναισθημάτων σου και ίσως υπερβάλεις λίγο στον τρόπο έκφρασής σου! Η μέρα σου όμως είναι άκρως ευεργετική για την διευθέτηση χρεωστικών υπολοίπων, για το κλείσιμο οφειλών, αλλά και για να καταφέρεις να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και φόβους που στέκονταν εμπόδιο στον ψυχισμό σου! Ζητήματα οικογενειακά βρίσκονται μέσα στην σκέψη σου και καλείσαι τώρα να βρεις λύσεις για αυτά!

Παρθένος – Ζεστασιά στις σχέσεις

Μία τρυφερή και συντροφική ημέρα ξεκινά για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Παρθένε. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, επομένως μπορείς να συντηρήσεις ένα τρυφερό και ζεστό κλίμα στις σχέσεις σου! Το τρίγωνο Ερμή/Κρόνου, προσφέρει την ευκαιρία να κουβεντιάσεις με τον σύντροφο και να οργανώσετε από κοινού κάποια σχέδιά σας. Παράλληλα η μέρα μπορεί να φέρει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις που θα σου δώσουν σιγουριά για την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών! Αξιοποίησε τα όμορφα που σου προσφέρονται αυτή την ημέρα!

Ζυγός – Συγκροτείς το πρόγραμμά σου

Τετάρτη σήμερα και οι υποχρεώσεις τρέχουν, θα θελες ωστόσο να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να αράξεις σε μία παραλία, όμως το καθήκον σε καλεί και δεν μπορείς να το παραβλέψεις … Παρόλα αυτά αγαπητέ μου Ζυγέ, ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου σε ευνοεί ιδιαίτερα αυτή την ημέρα να πραγματοποιήσεις επαγγελματικά ραντεβού και συζητήσεις που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τους στόχους για το αύριο! Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο, είναι μία όψη ιδανική για να οριοθετήσεις το πρόγραμμά σου, να συγκροτήσεις τις δουλειές σου αλλά και να σιγουρευτείς ότι επαγγελματικά μπαίνεις σε μία θετική τροχιά!

Σκορπιός – Μία απολαυστική μέρα καλοκαιριού

Σήμερα είναι … η μέρα σου φίλε μου Σκορπιέ! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ επομένως η ενασχόληση με οτιδήποτε καλλιτεχνικό, δημιουργικό, σίγουρα θα δώσει όμορφες πινελιές στον «καμβά» της ημέρας σου! Παράλληλα το τρίγωνο Ερμή / Κρόνου, προσφέρει την ευκαιρία σοβαρών, ώριμων συζητήσεων στα αισθηματικά σου! Λύνεις προβλήματα με τον σύντροφο και κάνετε σχέδια από κοινού, ζητήματα που αφορούν την μεταξύ σας δέσμευση, μπορείτε να συμφωνήσετε και να τα βάλετε σε μία πορεία! Εκτός από αισθηματικά η μέρα είναι θετική για να οργανώσεις σχέδια ψυχαγωγίας που θα πραγματοποιήσεις λίγο αργότερα

Τοξότης – Βρίσκεις λύσεις σε προσωπικά προβλήματα

Σήμερα είσαι περισσότερο επικεντρωμένος στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, στο σπίτι, στην οικογένεια, στα οικονομικά και προσπαθείς να συγκροτήσεις όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου! Έχεις αρκετό άγχος, όμως είναι το δημιουργικό, αυτό δηλαδή που σου επιτρέπει να κάνεις βήματα εξέλιξης και να δώσεις και κάποιες λύσεις! Το τρίγωνο Ερμή / Κρόνου προσφέρει σήμερα την ευκαιρία επίλυσης προβλημάτων στην οικογένεια, τακτοποίηση οφειλών, οικονομικών διαπραγματεύσεων, ενώ ησυχάζεις από την διευθέτηση μίας υπόθεσης που αφορούσε το ακίνητο!

Αιγόκερως – Κατοχυρώνεσαι για κάτι που θες πολύ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή η Τετάρτη είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου … Είναι μία ημέρα γεμάτη όμορφες ειδήσεις, αρκετή εκφραστικότητα αλλά και ρομαντική διάθεση από την πλευρά σου! Οι επικοινωνίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα βελτιώνονται, ίσως γιατί και εσύ μπορείς αυτή την ημέρα να εκφράσεις την συναισθηματική πλευρά του εαυτού σου , κάτι που είναι σπάνιο και δεν συμβαίνει συχνά! Το τρίγωνο Ερμή/Κρόνου, συμβάλει θετικά στην κατοχύρωση μίας επαγγελματικής συμφωνίας / συνεργασίας, αλλά και στην επίλυση ζητημάτων που αφορούν την συντροφική ζωή! Δίνεις τα χέρια για κάτι σημαντικό που σου δίνει χαρά!

Υδροχόος – Ηρεμείς στα οικονομικά

Είναι γνωστό ότι σε ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό τα οικονομικά σου όπου αποτελούν τον ευάλωτο τομέα της ζωής σου φίλε μου Υδροχόε. Σήμερα Τετάρτη όμως τα νέα είναι θετικά και μπορείς να κάνεις τις κινήσεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν σημαντικά να δημιουργήσεις ένα πιο ασφαλές και σταθερό επίπεδο στα οικονομικά σου! Το τρίγωνο Ερμή / Κρόνου βοηθά στην κατοχύρωση μίας επαγγελματικής – οικονομικής συμφωνίας, στην καλύτερη οργάνωση της δουλειάς σου, στην ανταμοιβή σου για τις προσπάθειες που έχεις κάνει ως σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να κουβεντιάσεις και να συμφωνήσεις για λεφτά!

Ιχθύς – Δρομολογείς προσωπικές επιθυμίες

Φίλε μου Ιχθύ, Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου, είναι ακόμα πιο τονισμένη η ενσυναισθησή σου, αλλά και η ανάγκη σου για προσφορά στους άλλους! Ο Ερμής από τον Καρκίνο, προσφέρει τρυφερά μηνύματα καρδιάς στα αισθηματικά αλλά και όμορφα σχέδια που αφορούν ψυχαγωγία, καλοπέραση, καλλωπισμό! Το τρίγωνο Ερμή/Κρόνου επίσης, σε βοηθά να δρομολογήσεις τα προσωπικά σου σχέδια, να συγκροτήσεις αυτό που θέλεις, να κατασταλάξεις στο τί είναι σημαντικό και απαραίτητο για να νιώσεις και πάλι χαρούμενος! Παράλληλα οι αισθηματικές συζητήσεις θα σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση αυτή την ημέρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό