Home Αθλητικά Οι ευχές για «καλή χρονιά» από τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR

Οι ευχές για «καλή χρονιά» από τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 2023 «έφυγε» και… ήρθε το 2024, με τους παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού AKTOR να εύχονται «καλή χρονιά» σε όλους.

Φυσικά, η δουλειά στην «πράσινη» ΚΑΕ δεν σταματάει, αφού ακολουθεί «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague και παιχνίδια στα οποία επιζητείται η νίκη. Η αρχή γίνεται την Τετάρτη (03/01, 21:30), με τον Παναθηναϊκό AKTOR να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπασκόνια στην Ισπανία. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ψάχνει την 5η διαδοχική νίκη της στην Ευρώπη και συνάμα την 9η σερί σε όλες τις διοργανώσεις.

Εάν αυτή επιτευχθεί, αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί να φέρει το «τριφύλλι» πιο κοντά στην κατάληψη της 4ης θέσης, αφού η Μονακό και η Μακάμπι Τελ Αβίβ που ισοβαθμούν μαζί του, τίθενται αντιμέτωπες. Από εκεί και πέρα, εάν η Μπασκόνια καταφέρει και κερδίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR θα τον φτάσει στις 10 νίκες φέτος στην Euroleague. Σαφώς, η αναμέτρηση αυτή είναι πολύ κρίσιμη.

Η δεύτερη της εβδομάδας έρχεται την Παρασκευή (05/01, 21:30) και είναι κι αυτή επί ισπανικού εδάφους, κόντρα στη Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» επίσης βρίσκονται, προς το παρόν, μία μόλις νίκη πίσω από τους «πράσινους» στη βαθμολογία και η έκβαση των δύο αυτών αγώνων μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version