20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι ευθύνες θα αποδοθούν στον κατάλληλο χρόνο

Ειδήσεις Ελλάδα

«Το μείζον είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας αποκατάστασης»

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έγιναν λάθη, υπήρξε πρόβλημα συντονισμού, είναι σαφές πως δεν έχουμε καταφέρει να φθάσουμε στο επίπεδο συντονισμού, που θέλουμε, για να αντιμετωπίσουμε τέτοια φαινόμενα με επάρκεια», επεσήμανε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό Αντ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Παπαδάκη.

Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε εκ νέου, μάλιστα, ότι νιώθει την ανάγκη να ζητήσει και πάλι μία «ειλικρινή συγγνώμη» από όλους όσοι ταλαιπωρήθηκαν από τη κακοκαιρία. Ερωτηθείς, δε, σχετικώς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαβεβαίωσε πως «με νηφαλιότητα και ειλικρίνεια, οι ευθύνες θα αποδοθούν στον κατάλληλο χρόνο, τώρα το μείζον είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας αποκατάστασης».

Ο κ. Οικονόμου τόνισε, επίσης, ότι κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί ένας απολογισμός των αρρυθμιών, που παρουσιάστηκαν, ενώ επανέλαβε πως η σφοδρότητα του φαινομένου ήταν μεγαλύτερη απ ό,τι αρχικώς είχε προβλεφθεί, ενώ και η κακοκαιρία ήλθε νωρίτερα, απ ό,τι αναμενόταν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό