20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι εμφανίσεις του SPORT24 για το Stoiximan AegeanBall Festival 2022

Ειδήσεις Ελλάδα

STOIXIMAN AEGEANBALL

SPORT24.GR
04.07.2022 | 16:56

Η ομάδα του SPORT24 θα πάρει μέρος στο Stoiximan AegeanBall Festival 2022 και ο διευθυντής του site Παντελής Βλαχόπουλος παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις. Οι Σπύρος Καβαλιεράτος, Στέφανος Μακρής, Χρήστος Πανάγος και Νίκος Ράπτης είναι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας. Το τουρνουά αρχίζει στις 6 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου. Χορηγός επικοινωνίας είναι το SPORT24.

Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτυπάει δυνατά στη Σύρο και με φόντο το εμβληματικό δημαρχείο της Ερμούπολης θα παρελάσουν από το ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μεγάλα ονόματα του αθλήματος και όχι μόνο.

Στο Stoiximan AegeanBall Festival 2022 ο κόσμος θα απολαύσει από κοντά μεταξύ άλλων τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Γιάννη Μπουρούση, τον Σάσα Βεζένκοφ, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, τον Δημήτρη Μωραϊτη, τον Δημήτρη Κατσίβελη, τον Χρήστο Σαλούστρο, τον Γιάννη Αθηναίου, τον Λίνο Χρυσικόπουλο και τον Νίκο Γκίκα.

Παράλληλα, Έλληνες Ολυμπιονίκες θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη Σύρο. Παρόντες πρόκειται να είναι οι Λευτέρης Πετρούνιας, Στέφανος Ντούσκος, Σπύρος Γιαννιώτης και η Βασιλική Μιλλούση.

Οικοδεσπότης της σπουδαίας διοργάνωσης είναι ο Γιώργος Πρίντεζης.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το SPORT24 το οποίο θα πάρει μέρος στο Stoiximan AegeanBall Festival 2022 και ο διευθυντής του site Παντελής Βλαχόπουλος παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις. Το τουρνουά αρχίζει στις 6 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου. Οι Σπύρος Καβαλιεράτος, Στέφανος Μακρής, Χρήστος Πανάγος και Νίκος Ράπτης είναι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό