16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ σταθμός για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών

Ειδήσεις Ελλάδα

Αύριο πραγματοποιούνται οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη του προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Με αφορμή την εκλογική διαδικασία ο Γιάννης Δραγασάκης,ο οποίος είναι υποψήφιος για την ΚΕ του κόμματος στην Περιφέρεια Αττικής, δηλώνει πως δεν πρόκειται απλά για μια ακόμη «τυπική» εσωτερική δραστηριότητα, αλλά λαμβάνει τον χαρακτήρα ενός γεγονότος-σταθμό για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στη χώρα.  Όπως σημειώνει, από τη Δευτέρα «όλοι μαζί θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη για μια νέα αρχή». 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η αυριανή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Προέδρου & της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι απλά μια ακόμη «τυπική» εσωτερική δραστηριότητα που αποφάσισε το πρόσφατο Συνέδριό μας. Λαμβάνει τον χαρακτήρα ενός γεγονότος-σταθμό για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στη χώρα. Με γνώμονα τις ανάγκες & τις προσδοκίες της κοινωνίας, λοιπόν, ας αξιοποιήσουμε την αυριανή μέρα, ως ένα εφαλτήριο για μια νέα δυναμική πορεία. Κι από τη Δευτέρα, από όποια θέση κι αν βρίσκεται η καθεμιά & ο καθένας μας, όλες & όλοι μαζί θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη για μια νέα αρχή. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό ζητούμενο της αυριανής ημέρας. Ένας ΣΥΡΙΖΑ πιο ισχυρός, πιο ενωμένος, πιο αποφασιστικός. Στον αγώνα την πολιτική αλλαγή & την προοδευτική διέξοδο». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό