35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Οι εισβολείς του τελικού του Champions League, ποσό-μαμούθ πήραν από YouTuber

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο τελικός του Champions League, μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ντόρτμουντ στο Γουέμπλεϊ, είχε ένα τραγικό απρόσμενο, καθώς στο 1ο κιόλας λεπτό, εισβολείς έκαναν το… ποδαρικό στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση. Οι τρεις «μπουκαδόροι», έχουν, ωστόσο, ένα κοινό, τον YouTuber, Mellstroy, ο οποίος έχει κοντά στους 82 χιλιάδες ακόλουθους στην πλατφόρμα. 

Ο Ρώσος δημιουργός, πληρώνει ακραία ποσά τους θαυμαστές του, ταυτόχρονα που κάνουν… χορηγία στο όνομά του σε μεγάλες εκδηλώσεις, όπως τώρα για τον τελικό του Champions League, έδινε για μία εισβολή το ποσό-μαμούθ 300.000 δολάρια! Αυτό, έγινε μπροστά στα μάτια πολλών celebrities που βρίσκονται στο Γουέμπλεϊ.

Ο Mellstroy, έχει κοινοποιήσει στο Instagram και σε άλλα Μέσα Δικτύωσης, τα αμύθητα λεφτά που διαθέτει, κάτι που κάνει τους φανς του να θέλουν να «προμοτάρουν» τον αγαπημένο τους YouTuber σε αθλητικά παιχνίδια, αλλά και σε μουσικές συναυλίες, όπου το κοινό είναι προσηλωμένο σε εκείνες και ο κόσμος θα τους δει. Επίσης, έχει κατηγορηθεί για παράνομη χορηγία σε στοιχηματισμό. 

Here are two pitch invaders!

A Russian blogger, Mellstroy offered £300,000 to anyone who ran on the pitch during the Champions League final with his name on their shirt.#UCLfinal    #UCL pic.twitter.com/Nld5H7fglT

— Representing (@Represent_Media) June 1, 2024

Είναι άξιο αναφοράς, παράλληλα, πως ένας από τους εισβολείς, καθώς έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ, αντί να τρέξει να μην τον συλλάβουν οι Αρχές, έβγαζε φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές, κάτι που κάνει την κατάσταση στον τελικό του θεσμού πιο… αλλοπρόσαλλη κάνοντας πολλούς φίλους των Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ  να δυσανασχετήσουν με τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, τα οποία φάνηκαν στην ουσία τελείως ανεπαρκή. 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό