28.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Οι ειδικοί προειδοποιούν: Αυτή η τεχνική κινδυνεύει να καταστρέψει για πάντα την ανδρική στύση

Ειδήσεις Ελλάδα

Πόσες και πόσες καυτές και παθιασμένες νύχτες σεξ έχετε περάσει, προσπαθώντας να πετύχετε τον τέλειο οργασμό; Και η αναζήτηση αυτού του τέλειου οργασμού, πολλές φορές περιλαμβάνει μια τεχνική, που πλέον οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ίσως είναι επικίνδυνη για τη στύση των ανδρών.

Έχοντας φτάσει μια ανάσα από την κορύφωση, πολλές φορές τα ζευγάρια επιλέγουν να ρίξουν τον ρυθμό, προκειμένου στη συνέχεια να ανεβάσουν και πάλι την ένταση, με σκοπό την αύξηση της διέγερσης και την ενίσχυση των οργασμών. Αυτή η πρακτική ωστόσο θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο ανδρικό μόριο, τουλάχιστον όσον αφορά στη στύση του.

Ο Δρ Donald Grant, ανώτερος κλινικός σύμβουλος στο Independent Pharmacy, ισχυρίζεται ότι η πολύ συχνή αναβολή των οργασμών θα μπορούσε να επιτρέψει να απευαισθητοποιηθεί η φυσική αντίδραση του σώματος στη διέγερση και να εξοικειωθεί με αυτή τη συνήθεια.

«Αυτό μπορεί να έχει μόνιμο αντίκτυπο στην ικανότητα των ανδρών να διατηρούν τη διέγερση, καθιστώντας πιο δύσκολη την επίτευξη ή τη διατήρηση στύσης -ένα κοινό σημάδι στυτικής δυσλειτουργίας που μπορεί να απαιτεί θεραπεία», δηλώνει ο Δρ Grant, στη Daily Mail.

Ορισμένοι ειδικοί ισχυρίζονται επίσης ότι το συγκεκριμένο τέχνασμα θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε «blue balls», που περιγράφονται από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας ως «πόνος των όρχεων μετά από αυξημένη σεξουαλική διέγερση, η οποία δεν οδήγησε σε οργασμό».

Αυτή η ερωτική τεχνική, θα μπορούσε επίσης να ασκήσει περιττή πίεση στους μύες που απαιτούνται για να φτάσει κανείς στον οργασμό.

«Οι μύες του πυελικού εδάφους μπορούν να φέρουν πολύ άγχος», εξηγεί η Δρ Rina Malik σε βίντεο στο YouTube. «Αν αγχώνεστε πολύ και προσπαθείτε να ελέγξετε την εκσπερμάτισή σας ξανά και ξανά, οι μύες μπορεί να τεντωθούν».

Η Malik λέει ότι ο πόνος με την εκσπερμάτωση, ο πόνος στους όρχεις και ο πόνος κατά την αφόδευση είναι πιθανά συμπτώματα δυσλειτουργίας του πυελικού εδάφους.

Ωστόσο, άλλες ιατρικές ομάδες, όπως οι ειδικοί στο WebMD και το Healthline, επιμένουν ότι δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τυχόν ισχυρισμούς για ανεπιθύμητες ή επικίνδυνες επιπτώσεις της επίμαχης τεχνικής.

«Συνολικά, όπως κάθε τεχνική αυνανισμού ή σεξουαλική δραστηριότητα, υπάρχει μια σειρά κινδύνων που πρέπει να γνωρίζετε», σημειώνει ο Δρ Grant, ο οποίος συνιστά να μη γίνεται υπερβολική χρήση της τεχνικής και να συνδυάζεται με κανονικές τεχνικές σεξουαλικής επαφής και αυνανισμού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό