23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι δυσκολίες εύρεσης κονσόλας θα συνεχιστούν και το 2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Sony προειδοποιεί για το ενδεχόμενο να συνεχίσουν να εμφανίζονται ελλείψεις μονάδων PS5 στην αγορά μέχρι και το 2022. Από την άλλη μεριά, οι συνολικές πωλήσεις του PlayStation 5 δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά για τη Sony από άποψη αριθμών.

Η Sony έχει ανακοινώσει ότι έχει ήδη καταφέρει να πουλήσει 7.8 εκατομμύρια μονάδες PS5 μέχρι σήμερα, ενώ μέσα στους επόμενους 12 μήνες υπολογίζει ότι θα έχει σημειώσει πωλήσεις 14.8 εκατομμυρίων μονάδων PS5 σε παγκόσμια κλίμακα. O τόνος αισιοδοξίας που αποπνέει από αυτά τα στοιχεία έρχεται να αναιρεθεί από το γεγονός ότι η ίδια η Sony σημειώνει ότι δεν αποκλείεται να δούμε καθυστερήσεις στις παραδόσεις προϊόντων μέχρι και τα τέλη του 2022 για το PS5.

H ζήτηση για το PS5 παραμένει, αλλά σε πολλές περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές πρέπει να οπλιστούν με υπομονή προκειμένου να πάρουν τελικά στα χέρια τους την πολυπόθητη κονσόλα. Η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί με το PS5, δηλαδή, όχι μόνο δεν διορθώνεται, αλλά θα παραμείνει για καιρό ακόμα, σύμφωνα με την Sony.

Πάντως, η Sony σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι η αυξημένη ζήτηση δεν οφείλεται μόνο στην πανδημία και την τάση των ανθρώπων να επενδύουν σε παιχνιδομηχανές για να περάσουν την καραντίνα, αλλά και στο γεγονός ότι το PS5 πιθανότατα διαγράφει μία εμπορική πορεία πολύ καλύτερη από εκείνη που σημείωσε το PS4.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό