21.6 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι διακοπές του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ στη Μύκονο – Πιο fit από ποτέ ο τραγουδιστής

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νησί των ανέμων είναι αγαπημένος προορισμός του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, γι’ αυτό και όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επισκέπτονται.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε παραλία της Μυκόνου να χαλαρώνουν στις ξαπλώστρες αλλά και να ετοιμάζονται να βουτήξουν στα καταγάλανα νερά. Μάλιστα ο γνωστός τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και πιο fit από ποτέ, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες.

Όσο για την Υβόννη; Τα σχόλια είναι περιττά αφού διέθετε ανέκαθεν ένα καλίγραμμο κορμί που αυτή τη φορά το αναδείκνυε το μαύρο μπικίνι της.

Να θυμίσουμε ότι πριν την Μύκονο προηγήθηκαν οι διακοπές στην Πάργα και μάλιστα η Υβόννη δημοσίευσε ένα βίντεο που τους δείχνει να κάνουν βόλτα με το φουσκωτό, με μουσική υπόκρουση το τραγούδι της Τζένης Βάνου με τίτλο «Αγόρι μου», ενώ η λεζάντα έγραφε: «Captain of my heart».

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Αντώνη Ρέμου όμως δεν σταματούν, καθώς βρίσκεται παράλληλα σε περιοδεία και μάλιστα στις 23 Αυγούστου θα εμφανισθεί στο Lake Party που θα γίνει στη Λίμνη Τριχωνίδα. Ο συνδυασμός λοιπόν καλοκαιρινών διακοπών με επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι μονόδρομος μιας και θέλει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με την γυναίκα της ζωής του, αλλά και την μεγάλη του αδυναμία… την κόρη του Ελένη. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό