33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Οι Διάσημοι κέρδισαν τον αγώνα και το πανηγύρισαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Survivor: Στο επεισόδιο του Σαββάτου (26/3) είδαμε έναν αγώνα επάθλου, όπου και οι δυο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.

Μετά από τις ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού σχετικά με τα δυο πολύ σημαντικά έπαθλα, οι δυο ομάδες ρίχτηκαν στη μάχη, με σκοπό τη νίκη.

ειδησεισ

Ο παρουσιαστής τους είπε από την αρχή ότι ο αγώνας θα ήταν ξεχωριστά με άνδρες και γυναίκες και στη συνέχεια, αν τυχόν υπήρχε και ισοβαθμία, θα πήγαιναν σε ακόμα έναν αγώνα, ο οποίος θα έληγε στους έξι πόντους. Οι γυναίκες των Διασήμων φάνηκε να ήταν σε καλύτερη φόρμα, μιας και κατάφεραν να κερδίσουν τις μπλε.

Το ίδιο δεν ίσχυε για τους άνδρες των Μαχητών, οι οποίοι κατάφεραν να υπερισχύσουν έναντι των Κόκκινων και να οδηγήσουν το αγώνισμα σε ισοβαθμία. Έτσι, είδαμε οι δυο ομάδες να ματσάρουν και πάλι, μιας και θα βρίσκονταν στο αγώνισμα για ακόμα έξι πόντους.

Ενώ το σκορ είχε φτάσει στο 4-4, Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στη μάχη με τις βολές να είναι στα χέρια του Άρη Σοϊλέδη και της Σταυρούλας.

Μετά από έναν απαιτητικό αγώνα, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν τους Μπλε και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Αυτό σήμαινε αυτόματα για εκείνους ότι όχι μόνο θα απολάμβαναν μια μεγάλη μερίδα φαγητού με μπιφτέκι και τηγανητές πατάτες, αλλά θα πήγαιναν και στο πάρτι της ένωσης του Τούρκικου Survivor.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό