24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι Γουλβς κράτησαν με 3ετή συμβόλαια τους Βάντερμπιλτ και ΜακΛόγκλιν

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
11.09.2021 | 07:56

Ο Τζάρεντ Βάντερμπιλτ με την φανέλα των Γουλβς
Ⓒ 2021 PHELAN M. EBENHACK/ ASSOCIATED PRESS

Παίκτες των Γουλβς θα είναι για τρία ακόμα χρόνια οι Τζάρεντ Βάντερμπιλτ και Τζόρνταν ΜακΛόγκλιν, με την Μινεσότα να ανταμείβει την εξέλιξή τους και να τους “δένει” στην ομάδα.

Οι Τζάρεντ Βάντερμπιλτ και Τζόρνταν ΜακΛόγκλιν είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται, με τους Γουλβς να δένουν και τους δύο με τριετή συμβόλαια.

Οι δύο παίκτες είχαν εξαιρετική παρουσία πέρυσι όποτε πήραν ευκαιρίες, κερδίζοντας με το σπαθί τους θέση στο ροτέισον της ομάδας.

Ο Βάντερμπιλτ – ο οποίος αναμένεται να εισπράξει 13.8 εκατ. δολάρια την επόμενη τριετία – είχε 5.4 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας μέρος σε 64 αγώνες (30 ως βασικός), δείχνοντας να βρίσκει χημεία στο πλευρό του Καρλ-Άντονι Τάουνς κάτω από το καλάθι.

Ο ΜακΛόγκλιν από την πλευρά του – του οποίου οι αποδοχές δεν έγιναν γνωστές – είχε 5 πόντους, 2.1 ειμπάουντ, 3.8 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 35.9% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής (51 αγώνες – 2 ως βασικός), καταφέρνοντας σταδιακά να εξελιχθεί στο back up του ΝτιΆντζελο Ράσελ στην θέση του πόιντ γκαρντ. Την νέα σεζόν πάντως αναμένεται να είναι ο τρίτος πόιντ γκαρντ της ομάδας λόγω της έλευσης του Πάτρικ Μπέβερλι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό