18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι Γκλέιζερ εξετάζουν μερική ή ολική πώληση των μετοχών

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
22.11.2022 | 21:53

Ο Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει με τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άστον Βίλα για τον 3ο γύρο του League Cup 2022-2023 στο “Ολντ Τράφορντ”, Μάντσεστερ | Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022
2022/DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Τα… μπαμ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζονται, αφού δύο ώρες μετά την ανακοίνωση της λύσης του συμβολαίου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το Sky News δημοσίευσε ρεπορτάζ σχετικά με κινήσεις της οικογένειας Γκλέιζερ για την πώληση των μετοχών.

Η πιο έντονη ημέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και καιρό αποτελεί η Τρίτη 22 Νοεμβρίου. Το απόγευμα ανακοινώθηκε η λύση συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο και δύο ώρες αργότερα το Sky News δημοσίευσε εκτενές ρεπορτάζ στο οποίο αποκαλύπτει ότι η οικογένεια Γκλέιζερ κάνει κινήσεις που προσανατολίζονται στην πώληση του πακέτου των μετοχών.

Το αποκλειστικό δημοσίευμα του αγγλικού ΜΜΕ κάνει λόγο για πρόθεση να εξεταστεί η πηγή των πιθανών αγοραστών, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος 17 χρόνια έπειτα από την πολυσυζητημένη μετάβαση των “κόκκινων διαβόλων” σε αμερικανικά χέρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sky News, την Τρίτη οι ιδιοκτήτες του συλλόγου ζήτησαν συμβουλές από επενδυτικές τράπεζες για τη διαδικασία πιθανής μεταβίβασης μέρους ή ολόκληρου του πακέτου των μετοχών.

Αν και η πλευρά Γκλέιζερ δεν έκανε κάποιο σχόλιο σχετικά με το ζήτημα, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ανακοίνωση ή ενημέρωση εν ευθέτω χρόνω.

Η είδηση αυτή έρχεται στο προσκήνιο λίγες εβδομάδες ύστερα από την αντίστοιχη παραδοχή των Αμερικανών ιδιοκτητών της Λίβερπουλ, FSG, σχετικά με δική τους πρόθεση να πουλήσουν τις μετοχές σε περίπτωση που βρεθεί κατάλληλος επενδυτής.

σχετικα αρθρα

Ρονάλντο: “Αγαπώ την Γιουνάιτεντ και τους οπαδούς της αλλά είναι η σωστή στιγμή για να ψάξω μία νέα πρόκληση”

Τέλος ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για λύση του συμβολαίου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό