25.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι γιατροί της Premier League ζητούν πρόσθετη ασφαλιστική κάλυψη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ασφαλιστική κάλυψη για την ευθύνη νέων μολύνσεων από τον κορωνοϊό: είναι ένα από τα αιτήματα που έχουν υποβάλει οι 20 γιατροί των συλλόγων της Premier League στις συναντήσεις με τους αξιωματούχους του αγγλικού πρωταθλήματος, που θέλει να ξεκινήσει ξανά τον Ιούνιο και προς τους οποίους εξέφρασαν τις ανησυχίες και αμφιβολίες τους για το πρωτόκολλο.

Το κύριο ζήτημα που εγείρεται, όπως αναφέρει σήμερα η διαδικτυακή έκδοση του BBC, είναι το ζήτημα της προσωπικής ευθύνης και της ασφαλιστικής κάλυψης, εάν οι ποδοσφαιριστές νοσήσουν με κορωνοϊό. Επίσης, οι γιατροί ζήτησαν από την Premier League σαφείς οδηγίες για τα πρωτόκολλα, τα τεστ και την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών.

της Premier League είπε στο BBC ότι θεωρεί την κίνηση των γιατρών ως φυσικό μέρος του συνεχιζόμενου διαλόγου με τους συλλόγους και ως μέσο επίτευξης του «καλύτερου δυνατού πλαισίου πρωτοκόλλου».

Η ίδια πηγή επιβεβαίωσε επίσης ότι η Λίγκα βρίσκεται σε συνομιλίες με ασφαλιστικές εταιρείες σχετικά με το θέμα της ευθύνης ομάδας και γιατρού και πως αυτό το ζήτημα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί σε συζήτηση με κυβερνητικούς εκπροσώπους αυτή την εβδομάδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό