33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Οι Γερμανοί αυξάνουν τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης

Ειδήσεις Ελλάδα

EURO 2024

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
10.06.2024 | 18:59

Police officers guard outside the “Allianz Arena” soccer stadium prior to the German Soccer Cup (DFB Pokal) semi final soccer match between FC Bayern Munich and VfL Wolfsburg, in Munich, southern Germany, Tuesday, April 16, 2013. (AP Photo/Matthias Schrader)
@2013 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η αντίστροφη μέτρηση για το Euro 2024 έχει ήδη αρχίσει, με τις γερμανικές αρχές να αυξάνουν ακόμη περισσότερα τα μέτρα ασφαλείας ώστε να εξαλειφθεί το παραμικρό ενδεχόμενο για πράξη τρομοκρατίας ή βίας.

Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, είναι πλέον θέμα ημερών και παράλληλα με τις ομάδες και τα προπονητικά επιτελεία που προετοιμάζονται πυρετωδώς, το ίδιο ισχύει και για τις γερμανικές Αρχές.

Και αυτό γιατί θέλουν να κερδίσουν το στοίχημα της ασφάλειας κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, με τα γερμανικά μίντια να αναφέρουν πως από την Παρασκευή, που έχουμε την πρώτη σέντρα στο τουρνουά, θα αρχίσουν να τίθεται σε ισχύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας,

Αυτά θα εφαρμοστούν σε γερμανικές πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες αλλά και στα σύνορα με άλλες χώρες, με την κυβέρνηση να θέλει να διασφαλίσει πως δεν θα συμβεί το παραμικρό περιστατικό βίας ή τρομοκρατίας το προσεχές διάστημα.

Συνολικά, 22.000 αστυνομικοί θα είναι επιφορτισμένοι με το θέμα της ασφάλειας τις ημέρες των αγώνων, με τον Υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας να έχει ξεκαθαρίσει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως η ασφάλεια είναι θέμα ζωτικής σημασίας για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό