16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

‘Οι βολές ήταν 42-15 για τους Πέλικανς, δεν είναι λογικό’

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
25.04.2022 | 12:26

Ο Μόντι Γουίλιαμς των Σανς
Ⓒ 2022 MATTHEW HINTON/ ASSOCIATED PRESS

Ο τεχνικός των Σανς, Μόντι Γουίλιαμς, ξέσπασε εναντίον των διαιτητών μετά την ήττα από τους Πέλικανς στο Game 4, ενώ τα έβαλε και με το NBA και τα πρόστιμα που ρίχνει στους προπονητές όταν μιλάνε για την διαιτησία.

Οι Σανς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς στο Game 4 (118-103) με την σειρά να πηγαίνει στο 2-2. Μετά τον αγώνα πάντως, ο Μόντι Γουίλιαμς παραδέχθηκε ότι η Νέα Ορλεάνη άξιζε την νίκη, ωστόσο είχε κάτι να πει και για τους διαιτητές. Πολλά βασικά.

Μία ημέρα μετά το ξέσπασμα του τεχνικού των Γκρίζλις, Τέιλορ Τζένκινς, μετά το παιχνίδι με τους Γουλβς ήρθε η σειρά του τεχνικού των Σανς να μιλήσει για το θέμα. “Δεν γίνεται οι προπονητές να αισθάνονται ότι θα τους κόψουν το κεφάλι αν πουν την αλήθεια” δήλωσε αρχικά ο Γουίλιαμς, ο οποίος στην συνέχεια… απασφάλισε:

“Οι βολές ήταν 17-2 στο πρώτο ημίχρονο και στο τέλος οι Πέλικανς εκτέλεσαν 42 βολές. Αυτό είναι δύσκολο να συμβεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Και δεν είναι ότι εμείς δεν πάμε προς το καλάθι. Είναι δύσκολο να συμβεί αυτό”.

Κλείνοντας το θέμα, ο Γουίλιαμς τόνισε: “Κοιτάξτε, έπαιξαν καλύτερα από εμάς και άξιζαν να νικήσουν. Αυτή όμως είναι μία μεγάλη διαφορά στις βολές και πρέπει να το δει κάποιος”.

Δείτε τις δηλώσεις του Γουίλιαμς:

σχετικα αρθρα

NBA, Πέλικανς – Σανς 118-103: Ίνγκραμ και Βαλαντσιούνας πάτησαν το Φοίνιξ, ισοφάρισε σε 2-2 η Νέα Ορλεάνη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό