27.7 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Οι αρχηγικές εμφανίσεις Πολάκη προκαλούν εκνευρισμό στην Κουμουνδούρου – Nαυάγιο η συνάντηση των «5»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παύλος Πολάκης που καθημερινά βρίσκει ένα θέμα για να είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και να εμφανίζεται ως ο «υπεύθυνος και σοβαρός υποψήφιος», επέμενε χθες πως μετά από δική του πρωτοβουλία οι «5» του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθούν στη βουλή παρουσία μάλιστα του Νίκου Παππά και της Ράνιας Σβίγκου για να λύσουν όλες τις διαφορές τους και να προχωρήσουν μετά σε τηλεμαχία ή και τηλεμαχίες πριν οδηγηθούν στο Συνέδριο και εν τέλει στις εσωκομματικές κάλπες. 

Η συνάντηση που σχεδίασε στο μυαλό του ο κ. Πολάκης βρήκε αμέσως ανταπόκριση από τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος δήλωσε παρών και σχεδόν ταυτόχρονα από τη Νέα Σμύρνη κατέληγε στο συμπέρασμα πως «πρέπει να κατευνάσουμε τους τόνους» ακούγοντας πολίτες να του φωνάζουν πως «η βάση είναι μαζί του» και πως «θα διώξουν εκείνοι από τον ΣΥΡΙΖΑ όσους θέλουν να τελειώνουν μαζί του». 

Μάλιστα ο βουλευτής από τα Χανιά περίπου προειδοποίησε την Κουμουνδούρου να μη διανοηθεί να «σαμποτάρει» τη συνάντηση…

Κανένας δεν θέλει αυτή τη συνάντηση 

Τι λένε όμως όλες οι άλλες πλευρές που ο κ. Πολάκης θεωρεί πως έχει εξασφαλίσει τη θετική τους απάντηση για αυτήν τη συνάντηση; 

Σωκράτης Φάμελλος:  δεν θέλει να πάει σε μία συνάντηση που δεν θα έχει την «σφραγίδα» του κόμματος. Θεωρεί μάλιστα «ασυμβίβαστη» την υποψηφιότητα Κασσελάκη μετά από την κατάθεση του εξωδίκου στο οποίο υπογράφει ως πρόεδρος. 

Νικόλας Φαραντούρης θα βρίσκεται εν πτήσει και ούτως ή άλλως δεν θέλει να συνομιλήσει με τον κ. Κασσελάκη υπό το καθεστώς απειλών, όπως λέει, και εξώδικων διαμαρτυριών. 

Ανάλογη θέση και από τον Απόστολο Γκλέτσο ο οποίος με σειρά δηλώσεών του έχει καταφερθεί εναντίον του κ. Κασσελάκη τόσο πριν όσο και μετά την κατάθεση της εξώδικης διαμαρτυρίας. 

Όσο για το κόμμα; Ουδείς μέχρι αργά χθες το βράδυ είχε στο πρόγραμμά του τη συνάντηση – στις 12:30 είναι περασμένη στα χαρτιά του κ. Πολάκη -με τον πρόεδρο της Κ.Ο. Νίκο Παππά να λέει σε συνεργάτες του πως θα ήταν αδύνατον να υπάρχει οποιαδήποτε συνάντηση την οποία δεν επιθυμούν όλοι οι υποψήφιοι και πολλώ δε μάλλον υπό τη σκιά της εξώδικης διαμαρτυρίας του κ. Κασσελάκη. 

Εκνευρισμός για τις αρχηγικές εμφανίσεις Πολάκη 

Οι τελευταίες σχεδόν αρχηγικές εμφανίσεις του κ. Πολάκη έχουν προκαλέσει εκνευρισμό σε αρκετά στελέχη εντός και εκτός Κουμουνδούρου που παρατηρούν την τάση του να εμφανίζεται ως ο μοναδικός που ανησυχεί για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ τραβώντας μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά το σχοινί με τα όσα λέει αμφισβητώντας κεντρικές αποφάσεις του κόμματος ή τοποθετήσεις συντρόφων του ως προς τη διαχείριση της περίπτωσης Κασσελάκη. 

Είναι ενδεικτικό πως ακόμη και μετά τα όσα έγιναν γνωστά από πληροφορίες για την τύχη της σημερινής συνάντησης, ο κ. Πολάκης εμφανίστηκε εκ νέου σε τηλεοπτικό σταθμό αργά χθες το βράδυ (KONTRA) και επέμεινε πως έχει πάρει διαβεβαιώσεις για τη συνάντηση λέγοντας μάλιστα πως όποιος δεν δώσει το παρών θα συμπεριλαμβάνεται σε εκείνους που επιθυμούν έναν μικρό και ίσως ρευστοποιημένο ΣΥΡΙΖΑ… 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό