29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Οι απαντήσεις που έδωσε στους followers της για τις Ευρωεκλογές

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόσκληση στους ακόλουθους της στο instagram να της θέσουν ο,τι ερώτηση θέλουν με αφορμή τις Ευρωεκλογές έκανε η Ελεονώρα Μελέτη και στη συνέχεια απάντησε κάποιες από αυτές. 

Τα ερωτήματα που απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη

Το πρώτο ερώτημα που δέχτηκε είναι το «Γιατί να ψηφίσει κάποιος Ελεονώρα;» και εκείνη απάντησε:

«Γιατί μπορεί να μην είμαι επαγγελματίας πολιτικός, ωστόσο έχω ενσυναίσθηση, ενδιαφέρον για τα κοινά, που εκφράζεται μέσα από το κοινωνικό αποτύπωμα που αφήνω κατά καιρούς μέσα από τις εκπομπές, τους καλεσμένους που φιλοξενώ, το περιεχόμενο τω βιβλίων που έχω γράψει, τα podcasts μου, τα άρθρα που γράφω και την εθελοντική δράση που είναι πλούσια με επίκεντρο κοινωνικά ζητήματα. Ε, έχω και τα πτυχία μου, μιλάω και τις γλώσσες μου. Άρα γιατί όχι;».

Στη συνέχεια επέλεξε να δημοσιεύσει ένα σχόλιο: «Αν δεν είχες δημοσιότητα θα σε έτρωγε η μαρμάγκα…», στο οποίο έδωσε την εξής απάντηση: 

«Η δημοσιότητα είναι δίκοπο μαχαίρι σε αυτή την περίπτωση. Ναι μεν είμαι προβεβλημένη, αλλά πολλοί επιλέγουν να με βλέπουν και να με αντιμετωπίζουν μόνο ως τηλεοπτικό πρόσωπο. Αλλά δεν είμαι μόνο αυτό και δεν ενδιαφέρονται να το ανακαλύψουν. Ωστόσο όλες οι χώρες φιλοξενούν τηλεοπτικά πρόσωπα στα ευρωψηφοδέλτιά τους, αλλά και στους εκλεγμένους τους. Βλέπε Σουηδία».

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε την τραγωδία στα Τέμπη: «Αν η δικαιοσύνη κρίνει ένοχη τη Νέα Δημοκρατία για τα Τέμπη τι θα κάνεις; Καλή επιτυχία!», με την παρουσιάστρια να γράφει: 

«Η δικαιοσύνη και μάλιστα, με γοργούς ρυθμούς, σύντομα θα αποφανθεί για το σε ποιους θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες. Θα αναλάβει εκείνη να κάνει τα δέοντα για να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Οι θεσμοί λειτουργούν ανεμπόδιστα και στόχο έχουν να δώσουν απαντήσεις. Μέχρι τότε ας σεβαστούμε όλοι τα πάντα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό