22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι αντιπεριφερειάρχες θα μπορούν τελικά να είναι υποψήφιοι; – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Θέμα συζήτησης και προβληματισμού χθες στη Βουλή ανάμεσα στους γαλάζιους βουλευτές (και υπουργούς) ήταν εάν θα μπορούν να είναι υποψήφιοι ή όχι στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές όσοι σημερινοί αντιπεριφερειάρχες το επιθυμήσουν, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη.

Ορισμένοι βουλευτές (που γνωρίζουν τις προθέσεις των αντιπεριφερειαρχών της περιφέρειά τους) έλεγαν ότι ο Πρωθυπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια οι αντιπεριφερειάρχες, λέγοντας μάλιστα ότι επειδή οι βουλευτικές προηγούνται των περιφερειακών, σε περίπτωση που ο αντιπεριφερειάρχης αποτύχει να εκλεγεί, τότε δεν θα μπορεί να θέσει και πάλι υποψηφιότητα στις περιφερειακές εκλογές.

Μητσοτάκης: Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού η αδερφή μου, Κατερίνα

Άλλοι (ίσως οι πιο πονηροί) έλεγαν ότι εάν ισχύει όντως αυτή η απόφαση τότε έγινε για να εξυπηρετηθούν ορισμένα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης που δεν θα ήθελαν συνυποψηφίους από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό