22.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι Αλβανοί «παρέσυραν» στο χορό τους την γερμανική αστυνομία []

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα όργανα της τάξης σε φάσεις διασκέδασης. Συνήθως είναι έξω από τα γήπεδα για να σταματούν επεισόδια και να παρατηρούν για συμπεριφορές που χρειάζονται συμμόρφωση. Οι Αλβανοί είχαν δημιουργήσει τρομερή ατμόσφαιρα έξω από το στάδιο του Αμβούργο, όπως και οι Κροάτες.

Οι πρώτοι όμως πήραν μαζί τους στο γλέντι και στον χορό κάποιους αστυνομικούς που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Ίσως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αστυνομικούς να γίνονται ένα με τους φιλάθλους κάποιας ομάδας αντί να κάθονται απλά να τους επιτηρούν.

Οι Αλβανοί συνέχισαν το πάρτι και μέσα στο γήπεδο και βρήκαν ανταπόδοση και από τους παίκτες του που τους έκαναν περήφανους μετά την μαχητικότητα που επέδειξαν και πήραν τον βαθμό απέναντι στην Κροατία. Στο τέλος οι διεθνείς κινήθηκαν προς την εξέδρα των φιλάθλων της χώρας τους και πανηγύρισαν μαζί τους μετά από αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα.

Βέβαια να υπενθυμίσουμε ότι η UEFA ερευνά ακόμα τη συμπεριφορά των Αλβανών στον αγώνα με την Ιταλία καθώς και την ανάρτηση προκλητικών πανό, με σημαία να απεικονίζει κομμάτια της Ελλάδας ως αλβανικά, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας από την διοργανώτρια αρχή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό