22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δώρισαν 1 εκ. ευρώ για τις ανάγκες των ΜΕΘ

Ειδήσεις Ελλάδα

Δωρεά ποσού ενός εκατομμυρίου ευρώ έκαναν οι αδελφοί Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλησαν να στηρίξουν στην πράξη το Εθνικό Σύστημα Υγείας, που δοκιμάζει αντοχές και όρια πληττόμενο σφοδρά από την πανδημία του κορονοϊού.

Ταυτόχρονα, οι δύο αδελφοί επισημαίνουν ότι σε αυτό τον αγώνα η συμβολή όλων είναι αναγκαία, καλώντας εμμέσως όσους δύνανται οικονομικώς, να συνεισφέρουν στη μεγάλη προσπάθεια της χώρας.

Η δήλωση των αδερφών Αγγελόπουλων:

«Προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης στην πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζουμε, αποφασίσαμε να προβούμε στη δωρεά ποσού 1.000.000 Ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.).

Το παραπάνω ποσό θα κατατεθεί άμεσα και θα διατεθεί μέσω της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ. Θεωρούμε ότι η συμβολή όλων μας είναι αναγκαία σήμερα περισσότερο από ποτέ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό