24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αγωνοδίκες αρνήθηκαν το δικαίωμα της επανεξέτασης της Mercedes για το περιστατικό Verstappen/Hamilton

Ειδήσεις Ελλάδα

Αμέσως μετά τη λήξη του FP1, οι αγωνοδίκες του GP της Βραζιλίας αποφασίζουν να μην ανοίξουν ξανά την υπόθεση για την αμυντική οδήγηση του Max Verstappen στην πίστα του Interlagos, αφού έκριναν ότι τα νέα δεν είναι σημαντικά για να οδηγήσουν στην προοπτική μιας διαφορετικής απόφασης.

Όπως γνωρίζεις, ελάχιστες ώρες μετά την δημοσίευση του από την κάμερα που ήταν τοποθετημένη πάνω από το κράνος του Max Verstappen, η Mercedes-AMG F1 ζήτησε από την παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού το δικαίωμα της επανεξέτασης του περιστατικού ανάμεσα στον Max Verstappen και τον Lewis Hamilton, στην στροφή 4 της πίστας στον 48ο γύρο.
Οι αγωνοδίκες άκουσαν χθες το απόγευμα και τις δύο ομάδες, στο πλαίσιο του GP του Κατάρ, με τις συζητήσεις να διαρκούν μέχρι σήμερα το πρωί, Παρασκευή. Έκτοτε, οι αγωνοδίκες αποφάνθηκαν ότι, ενώ το βίντεο που κυκλοφόρησε από το μονοθέσιο του Max Verstappen ήταν όντας ένα νέο στοιχείο και σχετικό με την περίπτωση, δεν πληρούσε το τρίτο κριτήριο του να είναι επίσης “σημαντικό”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό