31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

«Οι ίδιοι δείχνουν αυτά τα πράγματα»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Είμαι εναντίον των απαγορεύσεων στη σάτιρα, εκτός κι αν είναι μια σάτιρα, η οποία θίγει κάποια δεδομένα, όπως τα παιδιά και την οικογένεια σου»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα με αφορμή τη νέα επιθεώρηση που θα συμμετέχει στο Άλσος και μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει την διάθεση του συναδέλφου του, Λάκη Λαζόπουλου, να σατιρίσει τη σχέση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ αλά… «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου εξήγησε πως «η σάτιρα δεν έχει ούτε δεσμεύσεις, ούτε απαγορεύσεις. Δηλαδή είμαι εναντίον των απαγορεύσεων στη σάτιρα, εκτός κι αν είναι μια σάτιρα, η οποία θίγει κάποια δεδομένα, όπως τα παιδιά και την οικογένεια σου. Από εκεί και έπειτα όμως, το να χρησιμοποιείς οποιοδήποτε κομμάτι, για να σατιρίσεις κάτι που έχει γέλιο και πλάκα, εγώ είμαι υπερ». «Δεν νομίζω ότι να τα παίρνουν τόσο στα σοβαρά αυτά τα πράγματα! Οι άνθρωποι πρώτα δείχνουν τη ζωή τους, εμείς παίρνουμε αυτό που δείχνουν οι ίδιοι και απλώς το σατιρίζουμε. Οι ίδιοι όμως ξεκινάνε και τα δείχνουν αυτά τα πράγματα. Όλοι βέβαια, δεν είναι μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης. Υπάρχουν πάρα πολλοί» συνέχισε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Υποστηρίζω πάρα πολύ την ελευθερία του ατόμου. Θέλω και γω ο ίδιος να είμαι έτσι, δηλαδή να ζω με έναν τρόπο, για τον οποίο δεν θα κάθομαι να σκεφτώ τα σχόλια, τα άδικα, τα κακά και τα θρησκευτικά, που όλοι τα χρησιμοποιούν. Είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και είναι φυσικό να σε σχολιάσουν, αυτό είναι και κάτι το οποίο είναι κακό και ενοχλητικό» πρόσθεσε σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό