20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Οι άντρες έβλεπαν ένα κορίτσι σε ανάγκη και με παρενοχλούσαν σεξουαλικά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γνωστή τραγουδίστρια για τον γάμο της στην εφηβεία και την καριέρα της στο τραγούδι

Στην πορεία της στη μουσική και την προσωπική της ζωή αναφέρθηκε η Κατερίνα Κούκα σε συνέντευξή της στη εκπομπή «Στούντιο 4».

Η γνωστή ερμηνεύτρια αρχικά μίλησε για τον γάμο της, που έγινε σε πολύ νεαρή ηλικία. «Παντρεύτηκα και χώρισα πολύ μικρή κι έκανα τον γιο μου πολύ μικρή. Στα 15-16 δεν αποφασίζεις, νομίζεις ότι είσαι ερωτευμένος με την πεταλούδα που περνάει, με τον αέρα. Αυτά είναι λάθη», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια είπε ότι «ο δρόμος μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα και να έχω έναν υπέροχο γιο… Δεν θα συμβούλευα κανέναν. Αν είχα μια κόρη, δεν θα της επέτρεπα να κάνει ποτέ τέτοια βήματα, προτού να έχει ζήσει πρώτα».

Αναφορικά με την επιλογή της να ασχοληθεί με τον χώρο του τραγουδιού, δήλωσε: «Στο τραγούδι μπήκα για λόγους επιβίωσης. Ήμουν χωρισμένη και προέκυψε. Μπήκα σε αυτόν τον χώρο, γιατί τα χρήματα που μου προσέφερε ήταν πολύ καλά. Ποτέ δεν σκέφτηκα καριέρες». «Χρόνια πριν υπήρχε μια σεξουαλική πείνα. Μόλις έβλεπαν ένα κορίτσι, που βρισκόταν σε ανάγκη, ήταν λίγο άγρια τα πράγματα κι όχι μονο στη νύχτα. Τα πιο άσχημα πράγματα τέτοιου τύπου τα έζησα τη μέρα», συμπλήρωσε. «Οι άντρες ήταν επιθετικοί. Με το που έβλεπαν ένα κορίτσι που είχε ανάγκη… Είναι έγκλημα. Κατάλαβαινα ότι όλο αυτό ήταν παρενόχληση κι έφευγα τρέχοντας δίχως δεύτερη σκέψη» κατέληξε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό