20.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οικονόμου σε Ανδρουλάκη για παρακολουθήσεις: Επιχειρεί εργαλειοποίηση της υπόθεσης

Ειδήσεις Ελλάδα

«Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το ζήτημα η κυβέρνηση, το δημοσιοποίησε και επεδίωξε απολύτως θεσμικά δια του Υπουργού Επικρατείας να επικοινωνήσει με τον κ. Ανδρουλάκη προκειμένου να ενημερωθεί από τον νέο Διοικητή της ΕΥΠ. Ο κ. Ανδρουλάκης εξακολουθεί να αρνείται», επισήμανε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κάνοντας λόγο για “παρακρατικές μέθοδοι για σκοτεινούς σκοπους” και σημειώνοντας ότι “δε θα δεχθώ ενημέρωση στο αυτί” απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου επιμένοντας ότι ο κ. Ανδρουλάκης αρνήθηκε να ενημερωθεί. 

Όπως δήλωσε “από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το ζήτημα η κυβέρνηση, το δημοσιοποίησε και επεδίωξε απολύτως θεσμικά δια του Υπουργού Επικρατείας να επικοινωνήσει με τον κ. Ανδρουλάκη προκειμένου να ενημερωθεί από τον νέο Διοικητή της ΕΥΠ. Ο κ. Ανδρουλάκης εξακολουθεί να αρνείται”.

Και συμπλήρωσε ότι “αντ΄αυτού με καθημερινές δηλώσεις του, επιχειρεί την εργαλειοποίηση ενός, όντως, πολύ σημαντικού θέματος. Η κυβέρνηση δεν θα συνεχίσει αυτή τη στείρα ανταλλαγή δηλώσεων. Η συνέχεια θα δοθεί, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στη Βουλή”. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό