19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οικονόμου για Τσίπρα: Ανεύθυνη παροχολογία

Ειδήσεις Ελλάδα

Δήλωση κατά του Αλ. Τσίπρα έκανε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου, σχολιάζοντας  τη συνάντηση που πραγματοποίησε ο κ. Τσίπρας με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, κατά την οποία ανέφερε χαρακτηριστικά εκτός άλλων ότι «είναι πολιτική επιλογή κάποιοι να θησαυρίζουν ενώ η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας να μη μπορεί να ατενίσει την επόμενη μέρα με αντοχές και να μη μπορεί να επιβιώσει».

«Την ώρα που ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να πολιτεύεται τάζοντας εύκολες λύσεις σε δύσκολα προβλήματα που έρχονται από το εξωτερικό, η Κυβέρνηση ενισχύει τους ανθρώπους της παραγωγής και τα νοικοκυριά με ένα σημαντικό πρόγραμμα στήριξης που, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, είναι ένα από τα τρία μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Ειδικότερα, οι αρτοποιοί γνωρίζουν ότι με το πρόγραμμα στήριξης για τους λογαριασμούς του ρεύματος  απορροφάται έως και το 80% των αυξήσεων, ανεξαρτήτως της ισχύος της παροχής και του ύψους της κατανάλωσης. 

Είμαστε εδώ, με σχέδιο και επαγγελματισμό, για να συνεχίσουμε και να ενδυναμώσουμε τη στήριξη, αξιοποιώντας τους πόρους από την ανάπτυξη της οικονομίας και τις ευρωπαϊκές δυνατότητες. Αυτή είναι η πολιτική μας δέσμευση. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά μας από τον κ. Τσίπρα, που, όσο κυβέρνησε, εξόντωσε τον παραγωγικό κλάδο με την υπερφορολόγηση και τις ληστρικές εισφορές, ενώ σήμερα επιδίδεται σε ανεύθυνη παροχολογία», σημειώνει ο κ. Οικονόμου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό