22.3 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Οικογενειακή τραγωδία στις ΗΠΑ: 13χρονη μαχαίρωσε και σκότωσε την 7χρονη αδερφή της ενώ την πρόσεχε

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια σοκαριστική υπόθεση μιας οικογενειακής τραγωδίας εκτυλίχθηκε στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, όταν μια 13χρονη έφηβη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 7χρονη αδερφή της.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο Independent, ένα 13χρονο κορίτσι κατηγορήθηκε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την επτάχρονη αδερφή της μετά από καυγά που πιστεύεται ότι ξεκίνησε για το πλύσιμο της τουαλέτας.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ένα σπίτι στο Τέιλορ του Μίσιγκαν, το Σάββατο, όταν η έφηβη φρόντιζε τη μικρότερη αδερφή της, είπε ο ντετέκτιβ Taylor Zachary Digiacomo στο FOX2Detroit.

Η αστυνομία είπε ότι είχε τοποθετηθεί ένα σημείωμα στο μπάνιο σχετικά με το πλύσιμο της τουαλέτας και ξέσπασε λεκτική διαμάχη μεταξύ των αδερφών.

Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας, η 13χρονη φέρεται να μαχαίρωσε την αδερφή της στην κοιλιά, το κεφάλι και τον λαιμό με κυνηγετικό μαχαίρι. Η αστυνομία είπε ότι η έφηβη κάλεσε στη συνέχεια την άμεση δράση.

Οι αρχές ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό γύρω στη 13:00 το μεσημέρι, όπου βρήκαν το θύμα στο μπάνιο, να φέρει πάνω από 10 τραύματα από μαχαίρι.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Γουέιν σε δελτίο τύπου.

Η έφηβη αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης πρώτου βαθμού, φόνο σε βαθμό κακουργήματος και κακοποίηση παιδιών πρώτου βαθμού.

«Ήταν πολύ ήρεμη και απλά δεν έδειξε κανένα συναίσθημα», είπαν οι Αρχές.

Οι ταυτότητες τόσο του θύματος όσο και του υπόπτου δεν έχουν γίνει γνωστές λόγω της ηλικίας τους.

Οι γονείς των αδερφών είπαν στην αστυνομία ότι είχαν αφήσει μόνη τη μεγαλύτερη κόρη τους για να φροντίζει τη μικρότερη αδερφή της για δύο ώρες, όταν εκτυλίχθηκε η φερόμενη επίθεση. Επέμεναν ότι τα αδέρφια είχαν μόνο «κανονικές διαμάχες μεταξύ τους» στο παρελθόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό