26.7 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Εξετάζεται ως ύποπτη η αδελφή του 46χρονου – ΑμεΑ και οι δύο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης κρατείται για την ώρα η αδελφή του 46χρονου που νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, 13 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε νεκρός στο σαλόνι του διαμερίσματος που διέμεναν στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. η γυναίκα –που πάσχει από βαριά νοητική υστέρηση- είναι η υπ’ αριθμόν ένα ύποπτη για τη δολοφονία του αδελφού της, ωστόσο, η εξέτασή της από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας είναι κάτι δύσκολο. Μάλιστα, αναμένεται να μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής όπου πιθανότατα παρουσία ψυχιάτρου – ψυχολόγου θα επιχειρήσουν οι αστυνομικοί να της πάρουν κατάθεση ή ακόμη και ομολογία της δολοφονίας.

Η πρώτη εικόνα από την έρευνα του χώρου δείχνει ότι στο διαμέρισμα δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, ενώ δεν φαίνεται άλλο άτομο να είχε επισκεφτεί το θύμα. Ο 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός στον καναπέ του σαλονιού, με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα, ενώ οι αστυνομικοί διέκριναν εκδορές στο λαιμό και μελάνιασμα στο πρόσωπο (σ.σ. δείγμα ασφυξίας). Η αδελφή του ήταν αυτή που ενημέρωσε αρχικά την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα στους διασώστες του ΕΚΑΒ, λέγοντας ότι ο 46χρονος δεν αναπνέει.

Ο 46χρονος πήρε το πρωί της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου είχε εισαχθεί πριν από μερικές ημέρες για κάποια χειρουργική επέμβαση. Έκτοτε επέστρεψε στο σπίτι του, όπου ζούσαν με την αδελφή του μετά το θάνατο των γονιών τους. Και ο ίδιος, κατά πληροφορίες, αντιμετώπιζε νοητική υστέρηση, όχι όμως στο βαθμό της αδελφής του, η οποία φέρεται να είχε και βίαια ξεσπάσματα.

Την προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, συλλέγοντας κάθε διαθέσιμο στοιχείο για την υπόθεση που ενδεχομένως να κρύβει ένα ανθρώπινο δράμα.

Eurokinissi

Eurokinissi

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό