22.9 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Οιαστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2024 από την Αθηνά Βαγενά: Αποδιοργάνωση και ξεκαθαρίσματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σεπτέμβριος καταφθάνει με πολλές απαιτήσεις αλλά και με ένα κύμα ασάφειας, αστάθειας και αποδιοργάνωσης! Στην πορεία του σχηματίζεται η τελευταία Σεληνιακή Έκλειψη της Χρονιάς στις 18/9 στο ζώδιο του Ιχθύ, επομένως στην πορεία του μήνα δεν θα λείψουν οι προδοσίες, οι διαψεύσεις, οι απάτες, οι συγκινήσεις, τα διλήμματα καθώς και τα πισώπλατα χτυπήματα …

Η πορεία του μήνα στρέφει πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον μας σε υποθέσεις που συνδέονται με το νερό, την υγειονομική περίθαλψη, την υγεία αλλά και την εκπαίδευση … Οι τομείς αυτοί, θα έχουν και τις πιο σημαντικές εξελίξεις.

Κριός: Επαγγελματικό παρασκήνιο & άνθιση αισθηματικής ζωής

Ο Σεπτέμβριος για εσένα αγαπητέ Κριέ είναι ένας μήνας με αρκετή φόρτιση από τις επιμέρους ευθύνες και υποχρεώσεις που θα τρέχουν στην εργασία, στην καθημερινότητά σου, ενώ χαρακτηριστικές θα είναι και οι ανακατατάξεις που θα χρειαστεί να γίνουν στο σπίτι και στην οικογένεια! Από τις 3/9 η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σε παρακινεί να μπεις και πάλι στο ημερήσιο πρόγραμμα της καθημερινότητας, να αναλάβεις νέες ευθύνες ή και να αντιμετωπίσεις τα επακόλουθα επιλογών και να πληρώσεις το ανάλογο τίμημα! Φορτώνεσαι στην πλάτη σου πολλές υποχρεώσεις που σε βαραίνουν όμως ο Σεπτέμβριος είναι μήνας ιδανικός και για να κόψεις κακές συνήθειες, να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής, να επιμεληθείς θέματα φυσικής κατάστασης! Η Σεληνιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Ιχθύ στις 18/9 προσφέρει ψυχολογική – συναισθηματική αφύπνιση, διεγείρει τις συγκινήσεις σου, φέρνει αποκαλύψεις στο προσκήνιο, το πιο σημαντικό όμως που πρέπει να είσαι προϊδεασμένος προκειμένου να αποφύγεις τις κακοτοπιές, είναι ότι θα κυριαρχεί έντονο επαγγελματικό παρασκήνιο ενώ τα «πισώπλατα χτυπήματα» αναμένεται να σε απογοητεύσουν! Ο Άρης (κυβερνήτης πλανήτης σου θα κινείται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον Καρκίνο, δεν θα λείπουν τα νεύρα, τα παράπονα και τα καβγαδάκια στο σπίτι και στην οικογένεια, ή ακόμα και κάποια μερεμέτια στο σπίτι ή αλλαγές στο χώρο σου! Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού επιφυλάσσει ωραίες στιγμές στην αισθηματική σου ζωή έως και τις 23/9 , ενώ το τυχερό σου χαρτί και για αυτό το μήνα είναι οι νέες γνωριμίες, οι νέες επαφές και η εφαρμογή νέων ιδεών με ανθρώπους που μπορείς να διατηρείς μαζί τους την ισορροπία – την αρμονία και την εμπιστοσύνη ! Από τις 23 του μήνα μπαίνεις σε μία πιο ευνοϊκή περίοδο για τα οικονομικά!

Ταύρος: Νέα δημιουργικά σχέδια και οικονομική βελτίωση

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας αρκετά πιο ελπιδοφόρος, ικανοποιητικός και δημιουργικός για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Ταύρε. Τις πρώτες 9 μέρες του μήνα, γίνονται συζητήσεις οικογενειακού περιεχομένου όπου αντιδράς και αλλάζεις στάση, τακτική, προσπαθώντας να επαναστατήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος! Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου επιφυλάσσει το άνοιγμα και την προοπτική μίας νέας αισθηματικής ιστορίας που θα έχει μία καλή και σταθερή προοπτική, υπάρχει όμως και η δυνατότητα να προχωρήσεις σε δημιουργικά ή και επιχειρηματικά σχέδια! Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 18/9 δημιουργεί μία θύελλα συναισθημάτων ή και απογοητεύσεων εξαιτίας κάποιων εξελίξεων στον κοινωνικό σου κύκλο που θα σε απογοητεύσουν – δείξε προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι -! Αυτή η Έκλειψη ωστόσο σε βοηθά να κλείσεις κάποιους κύκλους και να εκπληρώσεις μία βαθύτερη επιθυμία σου! Η Αφροδίτη από το Ζυγό έως τις 23/9 σε βοηθά να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου, της καθημερινότητας και της εργασίας σου ενώ από τις 23/9 η παρουσία της στο Σκορπιό εντείνει το πάθος στις σχέσεις σου! Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο από τις 3/9 έως και το τέλος του μήνα σε παρακινεί να πάρεις πρωτοβουλίες, να τα πεις έξω από τα δόντια, να εκφράσεις τα παράπονά σου, προσοχή στις σχέσεις με αδέρφια! Αρκετά ελπιδοφόρες θα είναι οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα!

Δίδυμοι: Μήνας υποχρεώσεων με παγίδες παραπλάνησης και αποσυντονισμού

Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολες και βατές οι συνθήκες του Σεπτεμβρίου αγαπητέ φίλε Δίδυμε, οι συνθήκες σε αναγκάζουν να εργαστείς σκληρά, δομημένα, οργανωμένα προκειμένου να πετύχεις στόχους και όνειρα για το μέλλον σου, απαραίτητο όμως είναι να παραμένεις ρεαλιστής στα σχέδιά σου! Η Νέα Σελήνη στις 3/9 εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο ευθυνών που αφορούν το σπίτι – την οικογένεια. Είτε προγραμματίζεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου, είτε επωμίζεσαι κάποια νέα οικογενειακά βάρη! Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ιχθύ στις 18/9 ελλοχεύει κάποιους κινδύνους πλάνης και εξαπάτησης στα επαγγελματικά. Προφυλάξου λοιπόν αποφεύγοντας τις τολμηρές ενέργειες, ενώ μην χάνεις το θάρρος σου διαπιστώνοντας ότι ένα μεγαλόπνοο σχέδιο ναυάγησε (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 15-20 Ιουνίου! Η πορεία του Άρη από τον Καρκίνο θα προβληματίσει στον οικονομικό τομέα, αναμένονται αρκετά οικογενειακά έξοδα, ή και εντάσεις λόγω των οικονομικών υποχρεώσεων, όμως παρακινείσαι στην πορεία του μήνα να κάνεις άμεσες δραστικές κινήσεις προκειμένου να εξασφαλίσεις τα προς το ζην! Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού αποτελεί το δικό σου τυχερό χαρτί για αυτό το μήνα, όπου ο έρωτας γίνεται το καταφύγιο αναζωογόνησης και δραπέτευσης από τις ευθύνες. Παράλληλα δεν θα λείψουν και οι ψυχαγωγικές στιγμές ανανέωσης, αλλά και οι ευκαιρίες να ικανοποιήσεις τα προσωπικά σου θέλω – άλλωστε ο Δίας κινείται στο ζώδιο σου και η τύχη είναι με το μέρος σου!

Καρκίνος: Αγωνιστικό μήνας εξελίξεων και εκπλήρωσης σχεδίων

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά σε έντονους και αγωνιστικούς ρυθμούς αφού από τις 4 του μήνα καλωσορίζεις τον Άρη στο ζώδιο σου. Ο πλανήτης της δράσης σου δίνει την ώθηση να διεκδικήσεις, να τολμήσεις, να βάλεις μπροστά τα προσωπικά σου σχέδια, είναι βέβαιο όμως ότι ο μήνας θα είναι έντονος, δυναμικός και με σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή! Το θετικό νέο είναι ότι βρίσκεις και πάλι το σθένος να αντιμετωπίσεις καταστάσεις , το αρνητικό νέο είναι ότι συχνά θα τροχίζεις τα νύχια σου για καβγά! Σε αυτό το μήνα της χρονιάς θα σταθεροποιήσεις αποφάσεις, θα σιγουρευτείς για θέματα εγγράφων, αλλά θα λάβεις και οριστικές αποφάσεις ή και θα πεις την τελευταία σου λέξη – την τελευταία κουβέντα εκεί που πρέπει! Η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ιχθύ, μπορεί να προξενεί ένα αίσθημα ματαιότητας, ή να σε πιάνουν ή υπαρξιακές σου αναζητήσεις, σίγουρα όμως είναι μία έκλειψη που θα σε αφυπνίσει και θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις ένα σχέδιο ζωής! Ευχάριστα είναι τα νέα αυτό το μήνα για το σπίτι, την οικογένεια, έρχονται παραπάνω χρήματα στο σπίτι, ανανεώνεις το χώρο σου, ξεπερνάς μία δυσκολία που βασάνιζε το σπιτικό σου! Ο έρωτας καραδοκεί και φέρνει έντονο πάθος από τις 23 Σεπτεμβρίου! Εσύ που είσαι Καρκίνος και έχεις γεννηθεί 20-22 Ιουλίου αναμένεται να σου δοθούν σημαντικές απαντήσεις για μία σχέση του παρελθόντος!

Λέων: Μήνας με οικονομικές και συναισθηματικές ανασφάλειες

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο σου έως και τις 9 του μήνα , μετά την ανάδρομη πορεία του βρίσκεσαι πλέον σε ετοιμότητα να βάλεις μπροστά σχέδια που είχαν μείνει πίσω, ενώ οι αναθεωρήσεις του καλοκαιριού σε βοήθησαν να δεις πιο καθαρά ποια θέλεις να είναι η προοπτική για το μέλλον σου! Αναμενόμενες είναι λοιπόν στο ξεκίνημα του μήνα κάποιες αλλαγές στους στόχους και στα επαγγελματικά σου! Η Νέα Σελήνη από την Παρθένο στις 3/9 σε παρακινεί να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων, να δεσμευτείς σε μία νέα οικονομική επένδυση, ή να κάνεις ένα διακανονισμό που θα σταθεί ωφέλιμος στον προϋπολογισμό σου! Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 18/9 από το ζώδιο του Ιχθύ, ελλοχεύει παγίδες ψυχολογικής φόρτισης ή και οικονομικής εξαπάτησης, διαφύλαξε τα συμφέροντά σου και διατήρησε την καχυποψία σου! Με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου συχνά θα αισθάνεσαι στραγγισμένη την ενέργειά σου, τα γεγονότα του μήνα εξαντλούν την ψυχολογία σου ή και σε αποδυναμώνουν. Στον επαγγελματικό τομέα θα κινηθείς κάπως μυστικά ή και παρασκηνιακά, διακρίνοντας ότι έχει έρθει ο καιρός να κλείσεις κάποιους κύκλους γιατί δεν γίνεται διαφορετικά! Ο Σεπτέμβριος όμως έχει και τα τυχερά του, αφού έως τις 23/9 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού προσφέρει ευκαιρίες για φλερτ, νέες αισθηματικές γνωριμίες, όμορφες προτάσεις που θα προσφέρουν χαμόγελα! Επιπλέον, καθώς φτάνουμε στο τέλος του Σεπτεμβρίου εσύ που είσαι γεννημένος 21-23 Αυγούστου θα καταφέρεις να επιλύσεις ένα σημαντικό εργασιακό – οικονομικό ζήτημα!

Παρθένος: Αναγκαστική προσγείωση στην πραγματικότητα και νέα πορεία

Μήνας «σταθμός» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Σεπτέμβριος για το ζώδιο σου, όχι μόνο γιατί είναι ο μήνας των γενεθλίων σου και εγκαινιάζεις ένα νέο κύκλο, αλλά ιδιαίτερα αυτή την χρονιά είναι ένας μήνας που θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ζωής και να κάνεις και σπουδαία ξεκαθαρίσματα! Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 3/9 στο ζώδιο σου σε παρακινεί να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να κάνεις αλλαγές στην ζωή σου, στις σχέσεις σου ή ακόμα και στα επαγγελματικά σου. Διακόπτεται μία επαγγελματική συνεργασία και δίνεται η ευκαιρία μίας νέας. Το ελπιδοφόρο νέο είναι ότι τα οικονομικά σου αυτό το μήνα δεν μένουν ακάλυπτα απεναντίας δίνονται και οι ευκαιρίες εκείνες για να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό βήμα με καλύτερα χρήμα! Η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ιχθύ στις 18/9 αναμένεται να φέρει διαψεύσεις, εξαπατήσεις και μία αναγκαστική προσγείωση στην πραγματικότητα για σένα που έχεις γεννηθεί 15-20 Σεπτεμβρίου, όπου διακρίνεις ότι κάποιοι άνθρωποι δεν στάθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών σου! Η πορεία του μήνα προσφέρει την ευκαιρία δικτύωσης, επαφών, έναρξης νέων δραστηριοτήτων ενώ γίνεσαι πιο κατακτητικός ή και τολμηρός για να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις μία επιθυμία που υπήρχε μέσα σου εδώ και καιρό1

Ζυγός: Ανάγκη για ανανέωση και έντονο στρες στην καθημερινότητα

Καλωσορίζεις τον Σεπτέμβριο με την Αφροδίτη -κυβερνήτη πλανήτη σου – να κινείται στο ζώδιο σου, οπότε έως και τις 23/9 τα καλά νέα είναι ότι έχεις κάθε ευκαιρία να ανανεωθείς, να κάνεις όμορφες αλλαγές στην εμφάνισή σου , έλκεις κοντά σου αυτό που θες ενώ και η αισθηματική σου ζωή, προσφέρει εκπλήξεις και τυχερές στιγμές! Ο Μήνας ωστόσο κρίνεται ιδιαίτερα απαιτητικός από πλευράς υποχρεώσεων αλλά και εργασίας και τα σημάδια αυτά ήδη θα σου δοθούν από τις 3 του μήνα που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, όπου αναγκάζεσαι να σκύψεις το κεφάλι, να συμβιβαστείς, και να κλείσεις εκκρεμότητες που είχαν μείνει πίσω. Η Σεληνιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Ιχθύ προκαλεί αποσυντονισμό στο πρόγραμμά σου, στην εργασία σου νιώθεις κουρασμένος ψυχικά και σωματικά καθώς φτάνουμε κοντά στις 18/9. Άλλωστε και ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου στρέφει όλη την ενέργεια και την δράση σου στον τομέα της καριέρας και των προσωπικών στόχων αυτό το διάστημα και οι συνθήκες είναι απαιτητικές, ενώ τα γεγονότα στην δουλειά συχνά θα προκαλούν εκνευρισμό! Χαρούμενα είναι τα νέα για τον οικονομικό τομέα από τις 23/9 όπου θα περάσει η Αφροδίτη στο Σκορπιό και σταδιακά θα μπορέσεις να πάρεις μία σημαντική ανάσα!

Σκορπιός: Μήνας δικτύωσης και νέων προοπτικών

Σε έναν ζόρικο για πολλούς μήνα, εσύ αγαπητέ μου Σκορπιέ βρίσκεσαι σε πιο πλεονεκτική θέση με το πλανητικό σκηνικό να σε βοηθά να μπορείς να κάνεις βήματα δικτύωσης, νέων επαφών, νέων γνωριμιών που θα σε στηρίξουν για να εκπληρώσεις τα προσωπικά σου σχέδια! Συγκροτείς καλύτερα τις επιθυμίες σου, τα θέλω σου, κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου στα αισθηματικά αλλά και στον κοινωνικό κύκλο, παύεις να διατηρείς φρούδες ελπίδες για κάτι που δεν εξελίσσεται και ανοίγεις τα φτερά σου σε νέες προοπτικές, νέες συνθήκες. Ο Σεπτέμβριος είναι ιδανικός μήνας για να δραστηριοποιηθείς σε θέματα επέκτασης γνώσεων / σπουδών, για να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι, ή για να προχωρήσεις ζητήματα εγγράφων! Παίρνεις σημαντικές αποφάσεις ζωής στην πορεία αυτού του μήνα και δεσμεύεσαι προκειμένου να δεις τα όνειρα να γίνονται πράξη! Κάποια οικονομικά κέρδη μέσω πώλησης, ή μίας νομικής υπόθεσης, είναι μέσα στις τάσεις του μήνα! Από τις 23 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου και οι μέρες που ανοίγονται είναι εξαιρετικές για να δώσεις έμφαση στις επιθυμίες σου αλλά και για να ανανεωθείς!

Τοξότης: Αποκοπή από το παρελθόν και ξεκινήματα με νέες ευθύνες

Η νέα σεζόν δεν ξεκινά ιδιαίτερα εύκολα και ανάλαφρα για το ζώδιο σου φίλε μου Τοξότη, όμως τα μηνύματα σου έχουν ήδη δοθεί και είσαι προϊδεασμένος για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν! Από τις 3/9 η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο για τα επαγγελματικά, συχνά μπορεί να βρίσκεσαι σε μία εσωτερική σύγκρουση, διακρίνοντας ότι δεν έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο, ότι πιέζεσαι από παντού , από τις εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και από την οικογένεια! Τα οικογενειακά ζητήματα ή υποθέσεις που αφορούν το ακίνητο αναμένεται να φορτίσουν, να μπερδέψουν ή και να σε απογοητεύσουν στην πορεία του μήνα και καθώς οδεύουμε στις 18/9 στην Σεληνιακή Έκλειψη! Συνειδητοποιείς όμως αυτό το μήνα ότι οι συνθήκες σε αναγκάσουν να κλείσεις ένα κεφάλαιο του παρελθόντος, να αποχαιρετίσεις μία εποχή και αυτό σε απογοητεύει αλλά και σε συγκινεί! Τα οικονομικά έξοδα τρέχουν με ταχύτητα φωτός αυτό το μήνα και αγχώνεσαι με οφειλές που αφορούν το παρελθόν σου, όμως τα τακτοποιείς μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη! Ο έρωτας έχει τις πικάντικες παθιασμένες εξελίξεις του, ενώ για πολλούς ελεύθερους Τοξότες ο μήνας θα φέρει στην ζωή σας μία νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό κύκλο !

Αιγόκερως: Εκνευρισμοί σε σχέσεις – συνεργασίες και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες

Ο Σεπτέμβριος δεν είναι ένας ήσυχος μήνας για το ζώδιο σου αγαπητέ φίλε Αιγόκερε, πολλά φαίνεται ότι αλλάζουν στο μυαλό σου, στις αποφάσεις σου, στις σχέσεις σου, ή ακόμα και τον τόπο κατοικίας ή διαμονής σου, γεγονός που σε φορτίζει σημαντικά ή και σε κάνει να βρίσκεσαι σε αναμέτρηση με το περιβάλλον σου! Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο συχνά θα προκαλεί αυτό το μήνα εστίες εκνευρισμού και έντασης με τα αγαπημένα πρόσωπα, με τους συνεργάτες ή το σύντροφο! Από τις 3/9 καλείσαι να πάρεις κάποιες τελικές αποφάσεις και να δεσμευτείς σε ένα έγγραφο, μία συμφωνία ή να δώσεις μία τελική απάντηση για ένα νέο σχέδιο που ξεκινά! Η Σεληνιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Ιχθύ, σε φέρνει αντιμέτωπο με λάθος επιλογές, με ψέματα, διχασμούς και με δεύτερες σκέψεις αναφορικά με αποφάσεις που πήρες. Δείξε προσοχή στο όχημα, στις μετακινήσεις αλλά και σε προτάσεις που θα σου γίνουν! Ο Σεπτέμβριος ωστόσο παρουσιάζει καλές προοπτικές στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, ενώ καθώς ο Πλούτωνας επιστρέφει στο ζώδιο σου καταφέρνεις εσύ που είσαι γεννημένος 17-19 Ιανουαρίου να κάνεις μία ουσιαστική, ολοκληρωτική μετάβαση ριζικών αλλαγών ζωής!

Υδροχόος: Οικονομικές ανησυχίες και νέες εργασιακές δραστηριότητες

Αρκετά ευάλωτος είσαι στην πορεία του Σεπτεμβρίου αγαπητέ φίλε Υδροχόε. Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή από το Λέοντα να φέρνει στο προσκήνιο συζητήσεις, επαφές, επικοινωνίες και αποφάσεις για θέματα σχέσεων.. Υπάρχει ωστόσο ένα ηλεκτρισμένο κλίμα έως τις 9/9 γιατί είναι να κάνεις κάποιες έντονες συζητήσεις που ανέβαλες το τελευταίο διάστημα! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, ανοίγει έναν νέο κύκλο από τις 3/9 όπου καλείσαι να κάνεις κάποια οργανωμένα βήματα στα οικονομικά σου! Βάζεις σε μία τάξη τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, πιέζεσαι σημαντικά όμως να είσαι συνεπής σε όλα! Η Έκλειψη Σελήνης που σχηματίζεται στις 18/9 κρούει το καμπανάκι του κινδύνου και σε προϊδεάζει ότι πρέπει να είσαι προσεχτικός για απώλειες σε οικονομικά ή σε αντικείμενα αξίας (πχ να χάσεις το κινητό, ή να χαλάσει κάτι σημαντικό)! Ένα κύμα ανασφάλειας σε βυθίζει σε αμφιβολίες και αισθάνεσαι αστάθεια! Ο Άρης από τον Καρκίνο σε ωθεί να πατήσεις τον γκάζι και να εργαστείς σκληρά – ίσως και σε έναν επαγγελματικό χώρο που είχες προϋπάρξει στο παρελθόν – ! Καλύτερες εργασιακές συνθήκες ωστόσο αναμένονται από τις 23/9! Ο μήνας όμως είναι κατάλληλος για να ενεργοποιηθείς και σε θέματα άσκησης, διατροφής ή και σε αλλαγές στην ρουτίνα και στις συνήθειες σου! Στα αισθηματικά δεν λείπουν οι ευκαιρίες για νέες εμπειρίες, νέες περιπέτειες ενώ σε αυτό το έκρυθμο κλίμα του μήνα είναι βέβαιο ότι δεν θα λείψουν και οι στιγμές για διασκέδαση και στιγμές που θα απολαύσεις!

Ιχθύς: Αναγκαστική προσγείωση στην πραγματικότητα

Ιδιαίτερα σημαντικός σταθμός είναι ο Σεπτέμβριος για το ζώδιο σου αγαπητέ φίλε Ιχθύ. Στην πορεία του σχηματίζεται η τελευταία Σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς, στο δικό σου ζώδιο, η οποία αναμένεται να σε αναγκάσει να προσγειωθείς κάπως απότομα στην πραγματικότητα και να συνειδητοποιήσεις τα σφάλματα, τις παρανοήσεις, τα λάθη σου ή ακόμα και τις αυταπάτες σου! Πολύ πιο φορτισμένος θα είναι ο Σεπτέμβριος για σένα που έχεις γεννηθεί 15-20 Μαρτίου, όπου στην πορεία του μήνα νιώθεις ότι βαδίζεις πάνω σε κινούμενη άμμο! Ο Σεπτέμβριος όμως φέρνει δυνατές, σημαντικές στιγμές στα αισθηματικά, μοιραίες εξελίξεις σε αυτό τον τομέα, αλλά και την αφύπνιση των προσωπικών επιθυμιών και των προσωπικών συγκινήσεων! Ανακούφιση θα επέλθει και για ένα ζήτημα οικονομικό, οικογενειακό ή για κάποια υπόθεση ακίνητης περιουσίας. Σημαντική θα είναι αυτό το μήνα η στήριξη που θα λάβεις από ένα πρόσωπο του κοινωνικού σου περιβάλλοντος!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό