19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οθόνη MacBook Pro με εγκοπή εμφανίστηκε σε φωτογραφία που διέρρευσε

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχικά κυκλοφόρησε μια φήμη αναφορικά με τα επόμενα μοντέλα MacBook Pro που έλεγε πως θα μπορούσαν να διαθέτουν μια εγκοπή στο επάνω μέρος της οθόνης. Τώρα, κυκλοφόρησε μια φωτογραφία στο Weibo που υποτίθεται πως δείχνει ένα MacBook Pro με εγκοπή.

Την ανάρτηση έκανε ο λογαριασμός AnyTurtle999 και στη συνέχεια εντοπίστηκε από τον λογαριασμό DuanRui στο Twitter.

Ζουμάροντας στην εικόνα φαίνεται μια κάμερα FaceTime, μικρόφωνο και ένας αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος για True Tone.

Πριν από μερικές ημέρες ένας χρήστης του Reddit έγραψε πως το επόμενο MacBook Pro δεν θα διαθέτει Face ID αν και θα φέρει εγκοπή, ενώ ο αισθητήρας Touch ID αναμένεται να παραμείνει πάνω από το πληκτρολόγιο για έλεγχο ταυτότητας.

Όσο για την επίμαχη φωτογραφία, είναι αρκετά θολή και δεν μπορεί να αποδειχτεί η αυθεντικότητά της, αλλά, αν τελικά αποδειχτεί αληθινή, ίσως υποδηλώνει πως τα επόμενα MacBook Bro θα κυκλοφορήσουν με super thin bezels γύρω από την οθόνη.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό