20.1 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Οδηγός λεωφορείου βρίζει χυδαία επιβάτες: Άντε γ@@@ μωρή – Ξεκίνησε πειθαρχικός έλεγχος

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποτροπιασμό προκαλεί η συμπεριφορά ενός οδηγού λεωφορείου σε περιοχή της Αθήνας που φαίνεται σε βίντεο να διαπληκτίζεται με επιβάτες βρίζοντας τους χυδαία.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα στο δρομολόγιο Παπάγου – Εθνική Άμυνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, όλα ξεκίνησαν ότι υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα στον οδηγό και έναν επιβάτη του λεωφορείου με αποτέλεσμα να ξεσπάσει χυδαίος καβγάς με ύβρεις και προσβολές.

Ο διαπληκτισμός ανάμεσα στον οδηγό και μια γυναίκα επιβάτιδα καταγράφηκε από κάμερα κινητού, χωρίς να φαίνονται πρόσωπα, και όσα λέγονται και ακούγονται είναι τουλάχιστον ντροπιαστικά.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός καταφέρεται με σκαιότατους χαρακτηρισμούς κατά της γυναίκας η οποία του ζητάει τον λόγο για τον οποίο της επιτέθηκε λεκτικά.

Ο διάλογος: 

Οδηγός: Να μου κ… τον π… και οι δύο ησυχία είπα.Επιβάτης: Πώς μιλάτε έτσι κύριε;Οδηγός: Στον διάολο. Τι κάνεις μωρή εσύ εκεί με τον νεαρό; Τι κάνεις;Επιβάτης: Ντροπή.Οδηγός: Τι θα μου κάνεις μωρή; Τι θα μου κάνεις μωρή βλαμμένη; Τι θα μου κάνεις; Τι θα μου κάνεις μωρή ηλίθια;Οδηγός: Τέτοια κοινωνία είμαστε.Επιβάτης: Αυτό είστε εσείς, εσείς είστε αυτό.Οδηγός: Τον κακό σου τον καιρό.Επιβάτης: Αυτό είστε.

Ο οδηγός δεν σταματά. Δεν έχει καταλάβει ότι καταγράφεται. Το κινητό, όπως βλέπουμε, δεν είναι στραμμένο πάνω του.

Οδηγός: Με το τσογλάνι.Επιβάτης: Μεταφέρετε κόσμο και μιλάτε έτσι;Οδηγός: Άντε γ… μωρή.Επιβάτης: Είμαι νοσηλεύτρια.Οδηγός: Να πας να γ… και κάνε ό,τι γουστάρεις.Επιβάτης: Αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα του ζητάει το αυτονόητο. Να επικεντρωθεί στο τιμόνι και να σταματήσει αυτές τις ανεπίτρεπτες χυδαιότητες.

Επιβάτης: Κύριε σταματήστε επιτέλους! Επιτέλους!Οδηγός: Να σταματήσει αυτή να μιλάει.Επιβάτης: Να μάθετε να μην απειλείτε, να μάθετε να σέβεστε.

Άρχισε πειθαρχικός έλεγχος

Ο συγκεκριμένος οδηγός έχει κληθεί σε απολογία και αναμένεται να τεθεί ενώπιον των ευθυνών του.

Ο Φώτης Νικολακόπουλος, γ.γ. Συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ ανέφερε ότι η υβριστική συμπεριφορά του οδηγού στο βίντεο ντοκουμέντο τον κάνει να ντρέπεται κι ως άνθρωπο αλλά κι ως εργαζόμενο.

«Έχει κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία για αυτό το περιστατικό, πράγμα που σημαίνει ότι έχει γίνει ταυτοποίηση του οδηγού», πρόσθεσε ο κ. Νικολακόπουλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό