16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οδηγός αγοράς: Τα παντελόνια είναι οι πρωταγωνιστές της σεζόν και εμείς βρήκαμε τα καλύτερα

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν υπάρχει πιο άνετο item της γυναικείας ντουλάπας. Φέτος τα παντελόνια ανανεώνονται και εμείς μαζί τους.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι η μόδα μετά την καραντίνα έγινε πολύ πιο επίκαιρη και ξαναβρήκε τον αρχικό της στόχο. Να ανταποκρίνεται δηλαδή στις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών, δίνοντας μια νότα ομορφιάς και δημιουργικότητας στον τρόπο που ντύνονται, εξυπηρετώντας πάντα όμως τις δικές τους επιθυμίες. Μετά, λοιπόν, από χρόνια πίεσης, και καταπίεσης, μέσα σε άβολα ρούχα και trends που μας έκαναν να μην νιώθουμε ο εαυτός μας, πλέον όλοι μας βάλαμε ένα φρένο. Νέα προτεραιότητα είναι η άνεση και η ποιότητα.

Στο γενικότερο αυτό comfort mood ήρθαν να ενταχθούν και τα παντελόνια της σεζόν. Γενικά ο παράγοντας παντελόνι είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την άνοιξη καλοκαίρι 2022, έχοντας παρουσιαστεί στα catwalks όλων των κορυφαίων designers. Και είχαν μάλιστα κοινά χαρακτηριστικά όπως baggy fits, χαμηλή μέση, φαρδιές μεγάλες τσέπες, χρώματα και prints, αλλά και luxury υφές που τα κάνουν πιο glamorous.

https://www.instagram.com/p/Cd5CyWIMcOF

Όλα αυτά σε μία σεζόν; Ναι σε μία, και αυτό είναι και το fun part της υπόθεσης. Ποντάροντας στην άνεση και βάζοντας τα wide leg παντελόνια στην ζωή σου θα είσαι από την μία απόλυτα fashionable, και από την άλλη πιο άνετη από ποτέ. Δεν ακούγεται και άσχημο, έτσι;

https://www.instagram.com/p/Cd5CyWIMcOF

Αν, λοιπόν, είσαι σε φάση να βγεις για shopping ένα ωραίο trendy παντελόνι είναι η κατάλληλη επιλογή, που θα χαρείς πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη αγορά. Θέλεις να πας κλασικά και σίγουρα; Επένδυσε σε ένα beige υφασμάτινο wide leg παντελόνι ή σε ένα μαύρο φαρδύ ελαφρύ pants για όλες τις ώρες. Τα cargo έχουν επίσης επιστρέψει δυναμικά, και εκτός από άνετα είναι ένα item που θα αξιοποιήσεις και το πρωί αλλά και το βράδυ. Οι floral παντελόνες είναι πάντα μία καλή ιδέα για καλοκαίρι. Το ίδιο ισχύει και για τα λινά, που όπως ξέρεις πολύ καλά συγκαταλέγονται στα πιο δροσερά υφάσματα που μπορείς να φορέσεις.

Όποιο και αν είναι το στυλ σου, παρακάτω θα βρεις τα πιο stylish παντελόνια της αγοράς, που το fashion team του επέλεξε για εσένα.

Τα παντελόνια που αξίζουν μία θέση στην wish list σου:



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό