19.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Οδηγούμε την Aston Martin από τη νέα ταινία του James Bond “No Time To Die”

Ειδήσεις Ελλάδα

Δε ξέρω για σας, εγώ όταν ακούω οτιδήποτε αφορά τον James Bond και την Aston Martin χαμογελάω. Παρόλο που η νέα ταινία του Bond “No Time To Die” αναβάλλεται για μερικούς μήνες, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά πίσω από τα παρασκήνια σε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της ταινίας, την Aston Martin DB5.

Το Carfection, ένα από τα καλύτερα κανάλια αυτοκινήτου του YouTube, έκανε ένα γύρο με πολλές DB5, που χρησιμοποιήθηκαν στις ταινίες Bond, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών κατασκευών, που έχουν τροποποιηθεί για τις ανάγκες της ταινίας. Ο επικεφαλής του Carfection, Henry Catchpole, παίρνει συνέντευξη από τον πρώην οδηγό Ράλι (stuntman της ταινίας), Mark Higgins και συζητά μαζί του πώς είναι να οδηγείς την κλασική Aston για τις ταινίες.

Οι παραγωγοί δημιούργησαν πολλαπλές εκδόσεις της DB5 για τις ανάγκες της ταινίας, συμπεριλαμβανομένης μιας έκδοσης που αποδίδει 300 ίππους και έχει σώμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Ο Higgins, ο οποίος έχει εργαστεί σε όλες τις ταινίες του Bond, εξηγεί πώς είναι να οδηγείς μια Aston στα γυρίσματα, όπου τις περισσότερες φορές σε παρακολουθούν πολλοί άνθρωποι.

Στο τέλος του βίντεο, ο Catchpole βρίσκεται πίσω από το τιμόνι μια βελτιωμένης DB5. Ζυγίζοντας περίπου 997 κιλά και με ισχύ στο πίσω μέρος, το αυτοκίνητο της ταινίας είναι πολύ πιο παιχνιδιάρικο από την πραγματική DB5. Η νέα ταινία του James Bond “No Time To Die”, έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στους κινηματογράφους το Νοέμβριο του 2020.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό